THE UPGRADE

Abonnement Jaar 1 Universiteit Leiden

Ben je na het kennismakingspakket overtuigd en wil je alsnog een abonnement? Ga dan voor The Upgrade en studeer vanaf blok 2 het hele jaar met Lawbooks.

 • Samenvattingen
  Digitaal en thuis op papier.

 • Lexbooks EXCLUSIEF BIJ LAWBOOKS
  Boekjes met oefenvragen én stappenplannen.

 • Lexclips EXCLUSIEF BIJ LAWBOOKS
  Korte uitlegvideo's over moeilijke onderwerpen.

 • Werkgroepantwoorden
  De antwoorden van de werkgroepvragen.

 • Online studeren + App EXCLUSIEF BIJ LAWBOOKS
  Toegang tot de online leeromgeving én gratis App.

Afbeelding is louter ter illustratie. Check hieronder wat je allemaal ontvangt.
Voordelen

Waarom een Lawbooks abonnement?

Geen keuzestress 

Je ontvangt alle studiehulp die je dit studiejaar nodig hebt, zowel op papier als digitaal. Alles voor één vast bedrag. Géén stress. Géén verrassingen.

Premium service & producten

Met een abonnement ontvang je premium studiehulp voor de scherpste prijs. Tevens profiteer je van acties en aanbiedingen die exclusief gelden voor abonnees. 

Topjuristen & meesters in het recht

Onze studiehulp wordt uitsluitend geschreven door topstudenten, afgestudeerde juristen en meesters in het recht. Zo kunnen we de kwaliteit waarborgen.

Altijd up-to-date

De samenvattingen worden elk jaar grondig herzien en aangepast. Zo lees je altijd samenvattingen die up-to-date zijn en exact aansluiten bij de stof van dit studiejaar.

Wat kun je verwachten bij dit abonnement?

Bij dit abonnement ontvang je voor alle verplichte vakken studiehulp in de vorm van samenvattingen, Lexbooks, Lexclips én ook werkgroepantwoorden. De samenvattingen en Lexbooks ontvang je op papier én digitaal (in de leeromgeving en app).

 • Toegang online studiehulp: Na het afsluiten van een abonnement krijg je direct toegang in de leeromgeving tot alle vakken die vallen binnen dit abonnement. Je kunt on demand studeren. De vakken worden gedurende de cursus aangevuld en bijgewerkt.

 • Verzenddatum papieren boekjes: De papieren boekjes ontvang je uiterlijk twee weken voor het begin van elke tentamenperiode. Maak je echter geen zorgen, doorgaans ontvang je ze véél eerder.

 • Cadeautje van Lawbooks: Als BONUS ontvang je direct in de leeromgeving óók de studiehulp van vorig studiejaar (2022/2023). Zo kun je je alvast een beetje inlezen terwijl wij de studiehulp van dit studiejaar (2023/2024) voorbereiden. 

 • Klik op het desbetreffende vak om meer informatie over de cursus en de te ontvangen studiehulp te bekijken.

Veelgestelde vragen

Wat is (er bijzonder aan) Lawbooks?

Lawbooks is een Nederlands bedrijf, opgericht door afgestudeerde topstudenten, dat zich exclusief focust op de vervaardiging van studiehulp (samenvattingen, oefenvragen etc.). Wij zijn het enige bedrijf in Nederland dat zich uitsluitend focust op studiehulp voor rechtenstudenten. Door deze unieke specialisatie kunnen wij de beste kwaliteit bieden voor de scherpste prijs.

Wanneer ontvang ik de studiehulp? 

Na aanschaf krijg je direct toegang tot de door jouw gekozen studiehulp. Dat betekent dat je on demand kunt beginnen met studeren in onze digitale leeromgeving (via de website of onze App). Het kan zijn dat bepaalde weken nog niet beschikbaar zijn. De studiehulp van deze weken wordt altijd zo snel mogelijk beschikbaar gesteld zodra de voorgeschreven stof bekend is. De papieren boekjes ontvang je zodra de volledige stof bekend is en de boekjes zijn afgerond. Je ontvangt de papieren boekjes uiterlijk twee weken voor aanvang van de tentamenperiode, maar meestal veel eerder.

Wat krijg ik allemaal als ik abonneer?

Je krijgt voor alle vakken een papieren samenvatting van de volledige voorgeschreven tentamenstof én een papieren boekje met oefenvragen en stappenplannen (de Lexbook). Daarnaast kun je ook wekelijks studeren met Lawbooks, want je krijgt ook toegang tot onze digitale leeromgeving (via de website of onze gratis App). Hierin vind je niet alleen de digitale versies van de samenvattingen en Lexbooks, maar ook vele extra's. De exacte samenstelling van de studiehulp kan per vak variëren.

Kan ik een voorbeeld inzien?

Maar natuurlijk! Bij elk vak krijg je altijd gratis digitaal toegang tot de studiehulp van de eerste week, of je nou klant bent of niet. Maak een gratis account aan, ga naar je onderwijsinstelling en jaarlaag, zoek een willekeurig vak op en klik op meer informatie. Je kunt dan het desbetreffende vak bekijken en de studiehulp van week 1 gratis inzien.

Krijg ik de studiehulp ook op papier?

Ja! Als je studiehulp koopt bij Lawbooks (via een abonnement, een totaalpakket of via een losse order) ontvang je ook een fysieke, papieren samenvatting van de stof. Dit is alleen anders als je kiest voor een Green product. Dan ontvang je het alleen digitaal.

Wat kost jullie studiehulp?

Voor een los vak betaal je doorgaans €29,95/€34,95 (afhankelijk van je onderwijsinstelling, je jaarlaag en het vak). Hiervoor ontvang je een papieren samenvatting, een papieren Lexbook, werkgroepantwoorden, digitaal toegang tot de stof (zo kun je wekelijks studeren) en meestal ook een aantal Lexclips. Je kunt echter op jaarbasis tientallen euro's besparen door een abonnement te nemen op Lawbooks.

Hoe werkt het met betalen?

Je betaalt in één keer de abonnementsprijs! That's it! Verder regelen wij alles voor je en krijg je het hele studiejaar door alle studiehulp opgestuurd (en uiteraard krijg je ook direct digitaal toegang tot de studiehulp). Je hoeft zelf verder niets meer te doen. Betalen kan via iDeal, Klarna, creditcard of PayPal.

Wordt mijn abbo automatisch verlengd?

Nee, gelukkig niet! Nadat je de laatste samenvattingen op papier hebt ontvangen komt je abonnement te vervallen. Wil je volgend studiejaar weer een abonnement? Dan moet je er zelf weer een afsluiten.

Empty space, drag to resize
Heb je een vraag over onze abonnementen? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder en beantwoorden al je vragen.