Je beste studievriend.

Samen gaan wij de tentamens halen.

Lawbooks legt zich exclusief toe op de vervaardiging van premium studiehulp voor de rechtenstudie in Nederland. Door deze unieke specialisatie kunnen wij de beste kwaliteit leveren voor de scherpste prijs.

Onze studiehulp leveren wij altijd op papier én digitaal, zodat we onze klanten de best mogelijke studiebeleving kunnen bieden. Door onze jarenlange ervaring als aanbieder van de best verkochte samenvattingen in Nederland weten we wat studenten willen.
alleen voor rechten

Wat maakt ons nou zo bijzonder?

Premium studiehulp

Premium samenvattingen, op papier én digitaal, van de volledige tentamenstof. Zo ga je altijd zelfverzekerd de tentamens in en weet je zeker dat je alles hebt gelezen. Dat is wel zo handig.

Exclusief voor rechten

Lawbooks maakt alleen studiehulp voor de rechtenstudie. Door deze unieke specialisatie kunnen wij de volledige focus leggen op kwaliteit en kunnen we de prijs van onze producten laag houden. Een win/win voor iedereen.

Geschreven door de besten

Onze producten worden geschreven door de beste studenten, juristen en meesters in het recht die ver boven de stof staan. Zo kunnen wij onze kwaliteit blijven waarborgen.

Handige Lexclips

Moeilijke leerstukken leggen wij uit door middel van duidelijke video's, genaamd Lexclips. Wij hebben voor bijna alle eerstejaars vakken Lexclips en voor een select aantal tweedejaarsvakken. 
Onze prestaties in een notendop

Onderwijsinstellingen

Jaar ervaring

Tevreden studenten

Verkochte studiematerialen
Een woordje van de oprichter

Het is de mooiste tijd van je leven.

In 2013 heb ik samen met mijn toenmalige studiegenoot Enzo van Exter Lawbooks opgericht. Met de hulp en input van studenten, vrienden en familie hebben wij onze eerste producten kunnen ontwikkelen voor de Bachelor Rechtsgeleerdheid aan de UU. Sinds 2020 is Lawbooks met behulp van Bob Beckers opnieuw opgezet en van concept veranderd. Door deze veranderingen is Lawbooks in zeer korte tijd uitgegroeid naar marktleider in Nederland op het gebied van studiehulp voor rechtenstudenten.  

Rechtsgeleerdheid is een geweldige studie met een fantastisch toekomstperspectief. Tegelijkertijd is het ook een lastige studie die veel discipline, betrokkenheid en tijd van de student vraagt. Met Lawbooks probeer ik alle rechtenstudenten in Nederland verder te helpen zodat ze zelfverzekerd de tentamens in kunnen, die ECTS kunnen pakken én tijd overhouden voor andere dingen. Studeren is immers meer dan alleen maar met je neus in de boeken zitten. Het is de mooiste tijd van je leven.

Mr. B. (Bobby) Constantinescu
CEO & FOUNDER
Master Strafrecht (UU) | Master Onderneming & Recht (UU) | Minor Criminologie (UU) | Bachelor Rechtsgeleerdheid (UU) | Stage Gerard Spong | Stage Simmons & Simmons | IVO Rechtspraak (ICT-afdeling) | Oprichter Lawbooks
We doen het samen.

Team Lawbooks 

Bobby Constantinescu
Algemeen Directeur & Oprichter

Als algemeen directeur ben ik elke dag bezig met onze missie: het leveren van de beste studiehulp aan universitaire rechtenstudenten. Al 11 jaar lang.

Bob Beckers
Uitvoerend Directeur

Als uitvoerend directeur ontferm ik mij over diverse facetten van het bedrijf, zoals de financiën en het beleid. Ook fotografeer ik voor Lawbooks alle content.

Milou van Kasbergen
Office Manager

Ik sta alle klanten te woord via de mail en telefoon en zorg ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt, zodat iedereen zich kan focussen op diens werkzaamheden.

Eliza Zeka
Head of Lexbook development

Ik ben verantwoordelijk voor het coördineren, vormgeven en controleren van de Lexbooks.

Tim Dietze
Tentamenanalist

Ik ben verantwoordelijk voor je zal het niet hebben verwacht  de tentamenanalyses. Ook help ik mee als redacteur en schrijver.

Dita Evenblij
Redacteur & Schrijver

Ik help achter de schermen mee als redacteur en schrijver. Hierbij focus ik mij voornamelijk op de Europeesrechtelijke vakken.

Isolde Torres
Redacteur & Schrijver

Ik help achter de schermen mee als redacteur en schrijver. Hierbij focus ik mij voornamelijk op de Privaatrechtelijke vakken.

Sanne Haarman
Redacteur & Schrijver

Ik help achter de schermen mee als redacteur en schrijver. Hierbij focus ik mij voornamelijk op de notariële vakken.

David Bos
Faculteitsmanager EUR

Vanaf dit studiejaar zet ik mij elke dag in om de naamsbekendheid van Lawbooks op de Erasmus Universiteit te vergroten.

Nienke van der Heijden
Faculteitsmanager UU

Ik geef leiding aan de schrijvers en redacteurs die zich ontfermen over de studiehulp voor de Universiteit Utrecht.

Celine van der Kolk
Faculteitsmanager RU

Ik geef leiding aan de schrijvers en redacteurs die zich ontfermen over de studiehulp voor de Radboud Universiteit Nijmegen.

Shireen Lander
Faculteitsmanager LU

Ik geef leiding aan de schrijvers en redacteurs die zich ontfermen over de studiehulp voor de Universiteit Leiden.

Chantal van Spijker
Faculteitsmanager RUG

Ik geef leiding aan de schrijvers en redacteurs die zich ontfermen over de studiehulp voor de Rijksuniversiteit Groningen.

Kom jij ons team versterken?