Wat maakt Lawbooks bijzonder?

Lawbooks legt zich exclusief toe op de vervaardiging van premium studiehulp voor de universitaire rechtenstudie in Nederland. Door deze unieke specialisatie kunnen wij de beste kwaliteit leveren voor de scherpste prijs.

Onze studiehulp leveren wij altijd op papier én digitaal, zodat we onze klanten de best mogelijke studiebeleving kunnen bieden. Door onze jarenlange ervaring als aanbieder van de best verkochte samenvattingen in Nederland weten we wat studenten willen.

De Lexclips

Moeilijke leerstukken leggen wij uit door middel van duidelijke video's.

Samenvattingen

Premium samenvattingen, op papier én digitaal, van de volledige tentamenstof.

Topjuristen

Onze producten worden geschreven door de beste studenten en juristen.

Exclusief

Lawbooks maakt alleen studiehulp voor de universitaire rechtenstudie. 

10 Years of Lawbooks

Dit studiejaar bestaat Lawbooks alweer 10 jaar! Ontdek hoe Lawbooks tot stand is gekomen en hoe we ons lustrum dit jaar gaan vieren!
Onze prestaties in een notendop.

Universiteiten

Jaar ervaring

Tevreden studenten

Verkochte studiematerialen
Een woordje van de oprichter

De mooiste tijd van je leven.

Rechtsgeleerdheid is een geweldige studie met een fantastisch toekomstperspectief. Tegelijkertijd is het ook een lastige studie en dat veel discipline, betrokkenheid en tijd van de student vergt. Met Lawbooks probeer ik alle rechtenstudenten in Nederland verder te helpen zodat ze zelfverzekerd de tentamens in kunnen, die ECTS kunnen pakken én tijd overhouden voor andere dingen. Studeren is immers meer dan alleen maar met je neus in de boeken zitten. Het is de mooiste tijd van je leven.
Curriculum Vitae
Master Strafrecht (UU) | Master Onderneming & Recht (UU) | Minor Criminologie (UU) | Bachelor Rechtsgeleerdheid (UU) | Stage Gerard Spong | Stage Simmons & Simmons | IVO Rechtspraak (ICT-afdeling) | Oprichter Lawbooks

Ontmoet Bobby
CEO & FOUNDER

Team Lawbooks 

Mr. B. Constantinescu
Algemeen Directeur & Oprichter

Als algemeen directeur ben ik elke dag bezig met onze missie: het leveren van de beste studiehulp aan universitaire rechtenstudenten. Al 10 jaar lang.

Mr. B. Beckers
Uitvoerend Directeur

Als uitvoerend directeur ontferm ik mij over diverse facetten van het bedrijf, zoals de financiën en het beleid. Ook fotografeer ik voor Lawbooks alle content.

Kirsten Atsma
Regiomanager Noord-Nederland

Ik geef leiding aan de schrijvers en redacteurs die zich ontfermen over de studiehulp voor de RUG en VU.

Isolde Hilberts
Redacteur & Schrijver

Als redacteur en schrijver help ik bij alle facetten van het schrijfproces van onze studiehulp. Hierbij focus ik mij voornamelijk op de privaatrechtelijke vakken.

Elizabeta Zeka
Redacteur & Schrijver

Ik help achter de schermen mee als redacteur en controleer de studiehulp op inhoud en spelling. Daarnaast sta ik ook onze klanten te woord.

Milou van Kasbergen
Schrijver

Als schrijver help ik bij het schrijfproces van de Lawbooks samenvattingen. Samen met Isolde neem ik de privaatrechtelijke vakken voor mijn rekening. 

Kom jij ons team versterken?