unieke actie

Studeren voor slechts €1,-

Studeren is al duur genoeg. Probeer Lawbooks uit voor slechts €1,- en begin het jaar (en je studie) goed. Samen gaan we de tentamens halen!

Bekijk hieronder de exclusieve deals die wij hebben voor  jouw onderwijsinstelling en jaarlaag!
Empty space, drag to resize
Kies je onderwijsinstelling en bekijk de beschikbare deals

Erasmus Universiteit Rotterdam EUR


Blok 1 wordt voor jou een koopje, want je krijgt studiehulp voor Inleiding Rechtswetenschap voor slechts €1! Met dit pakket krijg je alles wat je nodig hebt voor het tentamen: samenvattingen, Lexclips, de Lexbook en de antwoorden van de werkgroepvragen. We beginnen goed!

Radboud Universiteit Nijmegen RU


Begin je studie goed met Lawbooks en JFV Nijmegen en profiteer van deze absolute topdeal. Je krijgt alles wat je nodig hebt voor de eerste deeltoetsen (Deeltoets A) van Privaatrecht en Inleiding tot de Rechtswetenschap. Ook krijg je voor slechts €1,- een volledige tentamentraining voor Inleiding tot de Rechtswetenschap (Deeltoets A) t.w.v. €99,95. Dit is géén proeftraining, maar gewoon het volledige product. Die eerste ECTS zijn al bijna binnen.

DEAL 1
DEAL 2

Rijksuniversiteit Groningen RUG


Op de RUG heeft Lawbooks de meest volledige producten voor ARW 1 en Rechtsgeschiedenis. En deze mag jij uitproberen voor slechts €1! Je krijgt voor beide vakken elke week een volledige samenvatting van de voorgeschreven stof, Lexclips, oefenvragen, toegang tot de werkgroepantwoorden en meer! Daarnaast krijg je met dit pakket ook een volwaardige tentamentraining voor ARW 1 t.w.v €99,95. Dit is géén proeftraining, maar gewoon het volledige product. Jij gaat blok 1 kapot maken.

Tilburg University TiU


Samen met Lawbooks en Magister JFT, de officiële faculteitsvereniging van Tilburg University, ga jij je studie goed beginnen! Voor slechts €1,- krijg je  digitaal toegang tot de Lawbooks samenvatting, Lexbook, Lexclips en de werkgroepantwoorden voor de Midterm van Inleiding Privaatrecht. Daarnaast krijg je na aanschaf ook direct toegang tot de studiehulp van 2022/2023. Zo kun je je al een beetje inlezen terwijl wij de stof van dit studiejaar voorbereiden. Tot slot kun je onze producten ook raadplegen in de gratis Lawbooks App. Wat wil je nog meer?

Universiteit van Amsterdam UvA


Blok 1 wordt voor jou een koopje, want je krijgt voor slechts €1,- digitaal toegang tot de samenvattingen, Lexbooks en Lexclips van Inleiding Strafrecht en Grondslagen van Recht. Daarnaast krijg je ook na aanschaf direct toegang tot de studiehulp van 2022/2023. Zo kun jij je alvast een beetje inlezen terwijl wij de stof van dit studiejaar (2023/2024) voorbereiden. Daarnaast ontvang je ook de LexSkill Juridisch Schrijven en kun je onze producten ook raadplegen in de gratis Lawbooks App. Wat wil je nog meer?

Universiteit Leiden LU

Studeer je in Leiden? Dan zetten Lawbooks en JFV Grotius je goed. Je begint je studie namelijk met een absolute topdeal. Je krijgt alles wat je nodig hebt voor de eerste tentamens van Inleiding Recht, Burgerlijk Recht (tussentoets) en Beginselen van de Democratische Rechtsstaat. Ook kun je voor slechts €1,- een volledige tentamentraining volgen voor Inleiding Recht t.w.v. €99,95. Dit is géén proeftraining, maar gewoon het volledige product. Dit is een goed begin toch?

Universiteit Utrecht UU


Studeer je in Utrecht? Dan zetten Lawbooks, BOEQ en de JSVU je goed. Je begint je studie namelijk met de beste deal van Lawbooks Nederland. Je krijgt de eerste drie weken van Inleiding SBR en Grondslagen van Recht helemaal gratis (digitaal) én je krijgt een gratis tentamentraining t.w.v. €99,95 voor Inleiding SBR. Dit is géén proeftraining, maar gewoon het volwaardige product. Blok 1 gaat je halen toch?

Vrije Universiteit Amsterdam VU


Studeer je op de VU? Dan zetten Lawbooks en QBDBD je goed! Je begint je studie namelijk met een absolute topdeal. Je krijgt alles wat je nodig hebt voor Beginselen Staatsrecht en Inleiding in de Rechtswetenschap. Voor slechts €1,- krijg je digitaal toegang tot de samenvattingen, Lexbooks, werkgroepantwoorden en Lexclips van dit vak. Ook krijg je toegang tot de producten van 2022/2023 zodat je je alvast uit inlezen terwijl wij de stof van dit studiejaar voorbereiden. De studiehulp kun je ook raadplegen via de gratis Lawbooks App die je kunt downloaden in de Appstore. Wat wil je nog meer?

Hogeschool Leiden HSL


Begin jij met rechten aan de Hogeschool Leiden? Dan zetten Lawbooks en Libra je goed! Je begint je studie namelijk met een absolute topdeal. Je krijgt alles wat je nodig hebt voor Inleiding in het Recht. Voor slechts €1,- krijg je digitaal toegang tot de gehele samenvatting van dit vak. De studiehulp kun je ook raadplegen via de gratis Lawbooks App die je kunt downloaden in de Appstore. Wat wil je nog meer?

Hogeschool van Utrecht HU


Begin jij met rechten of SJD aan de Hogeschool Utrecht? Dan zetten Lawbooks en Codex je goed! Je begint je studie namelijk met een absolute topdeal. Je krijgt alles wat je nodig hebt voor Rechtsstaat 1 indien je Rechten gaat studeren. Voor slechts €1,- krijg je digitaal toegang tot de gehele samenvatting van dit vak. De studiehulp kun je ook raadplegen via de gratis Lawbooks App die je kunt downloaden in de Appstore. Ga jij SJD studeren? Dan krijg je digitaal toegang tot alles voor het juridische onderdeel van Wonen voor maar €1,-. Wat wil je nog meer?

Studiehulp voor de tweede- en derdejaarsvakken zal beschikbaar zijn vanaf studiejaar 2024/2025. 

HAN University of Applied Sciences HAN


Begin jij met rechten aan de HAN University of Applied Sciences? Dan zetten Lawbooks en S.V. Fides je goed! Je begint je studie namelijk met een absolute topdeal. Je krijgt alles wat je nodig hebt voor Inleiding Recht. Voor slechts €1,- krijg je digitaal toegang tot de gehele samenvatting van dit vak. De studiehulp kun je ook raadplegen via de gratis Lawbooks App die je kunt downloaden in de Appstore. Wat wil je nog meer?