Niet gehaald?
Geld terug! 

Team Lawbooks bestaat uit (oud)studenten, juristen en Meesters in het Recht. Door onze frisse blik en directe betrokkenheid bij de rechtenstudie weten wij hoe belangrijk het is om je tentamen te halen. Daarom zetten wij ons elke dag in om jou te voorzien van de beste studiehulp die er bestaat voor de universitaire rechtenstudie. Wij staan achter onze producten en kunnen daarom een 'Niet gehaald, geld terug'-garantie bieden op onze tentamentrainingen. 

Haal je, ondanks onze tentamentrainingen, het vak waarvoor je een training hebt gevolgd niet? Dan krijg je van ons je geld terug dat je hebt besteed aan onze tentamentraining, indien je voldoet aan onderstaande voorwaarden.
Write your awesome label here.

Voorwaarden

  1. Je hebt een tentamentraining bij Lawbooks aangeschaft én je hebt voor dit vak ook de bijbehorende studiehulp (samenvattingen/Lexbooks) aangeschaft.
  2. Je hebt alle Lexclips van het vak en alle video's van de tentamentraining voor het betreffende tentamen bekeken (wij kunnen zien of deze video's, al dan niet volledig, bekeken zijn of niet). Je hebt ook alle beschikbare oefenvragen gemaakt.
  3. Je kunt het vak niet alsnog succesvol afronden door het cijfer van je tentamen te compenseren met behaalde resultaten van eventuele deeltoetsen, deeltentamens en/of schrijfopdrachten.
  4. Indien het vak waarvoor je een tentamentraining hebt gevolgd een deeltoets, deeltentamen en/of een schrijfopdracht heeft, dien je voor dit/deze toetsmoment(en) een voldoende te hebben gehaald.
  5. Je hebt zowel het reguliere tentamen als de herkansing gemaakt en daarmee alle kansen die de universiteit biedt op het halen van het vak benut, maar het vak alsnog niet gehaald.
  6. Indien een vak bestaat uit verschillende deeltentamens en Lawbooks voor deze deeltentamens afzonderlijke tentamentrainingen aanbiedt, dien je alle trainingen van dit vak bij ons gevolgd te hebben.
  7. Je hebt binnen 7 dagen na bekendmaking van de definitieve resultaten van het (reparatie)tentamen een beroep gedaan op de niet gehaald, geld terug-garantie.