Tentamentraining

Inleiding Strafrecht

Bij deze training doorlopen we samen alle onderwerpen die van belang zijn voor je tentamen Inleiding Strafrecht. Alle onderwerpen zullen de revue passeren: van de verdachte tot de strafuitsluitingsgronden en van dwangmiddelen tot de sancties. Ook zal de nodige tijd geschonken worden aan het oefenen met vragen die je ook op het tentamen kunt verwachten.
  • Beschikbaarheid tentamentraining: Alle trainingvideo's zullen uiterlijk één week voor het tentamen beschikbaar zijn. Wij streven er naar de trainingen zo snel mogelijk beschikbaar te stellen, zodat je ze wekelijks kunt bekijken.
Over de training
Write your awesome label here.
Repetitor
Maryam Tissink

Inhoud Training

Empty space, drag to resize
Ontmoet de repetitor

Begin je studie goed.

Maryam Tissink is nu tweedejaars bachelorstudent rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden. Zij heeft het vak Inleiding Strafrecht met een 8 behaald. Het strafrecht was voor Maryam dan ook dé reden om de studie rechtsgeleerdheid te gaan volgen; dit rechtsgebied is haar passie. Met de nodige ervaring en enthousiasme kan ze haarfijn complexe vraagstukken uitleggen in makkelijke en begrijpbare taal. De vakkennis die zij goed beheerst kan zij hierdoor goed overdragen zodat ook jij boven de stof zal staan als je het tentamen in gaat. 
Repetitor
Maryam Tissink
Ouderejaars Lu.