Tentamentraining

Inleiding Burgerlijk Recht TUSSENTOETS

Bereid je optimaal voor op de tussentoets van Inleiding Burgerlijk Recht. In deze tentamentraining worden alle relevante onderwerpen van het tentamen besproken: van de overeenkomst tot de onrechtmatige daad en de eerste week over het goederenrecht. Alle onderwerpen worden voorzien van een heldere uitleg, spannende voorbeelden en representatieve oefenvragen. Begin je studie goed.
  • Beschikbaarheid tentamentraining: Alle trainingvideo's zullen uiterlijk één week voor het tentamen beschikbaar zijn. Wij streven er naar de trainingen zo snel mogelijk beschikbaar te stellen, zodat je ze wekelijks kunt bekijken.
Bekijk hier de spelregels van de 'niet gehaald-geld terug' garantie.
Over de training
Write your awesome label here.
Repetitor
Emma Snel

Inhoud Training

Empty space, drag to resize
Ontmoet de repetitor

We gaan die toets rocken.

Emma Snel is nu derdejaars bachelorstudent rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden. Zij heeft haar propedeuse cum laude behaald. Ook geeft ze les aan eerstejaars bij Leiden Law Practices (LLP) en heeft ze veel ervaring met bijles geven. Met de nodige ervaring kan ze haarfijn complexe vraagstukken uitleggen in makkelijke en begrijpbare taal. De vakkennis die zij goed beheerst kan zij hierdoor goed overdragen zodat ook jij boven de stof zal staan als je het tentamen in gaat. 
Repetitor
Emma Snel
Derdejaars. Cum laude propedeuse.