Tentamentraining

Inleiding Burgerlijk Recht EINDTOETS

Bereid je optimaal voor op de tussentoets van Inleiding Burgerlijk Recht. In deze tentamentraining worden alle relevante onderwerpen van het tentamen besproken: van de overdracht tot de derdenbescherming en het bezit en houderschap. Alle onderwerpen worden voorzien van een heldere uitleg, spannende voorbeelden en representatieve oefenvragen. Jij gaat dat tentamen gewoon halen.
  • Beschikbaarheid tentamentraining: Alle trainingvideo's zullen uiterlijk één week voor het tentamen beschikbaar zijn. Wij streven er naar de trainingen zo snel mogelijk beschikbaar te stellen, zodat je ze wekelijks kunt bekijken.
Bekijk hier de spelregels van de 'niet gehaald-geld terug' garantie.
Over de training
Write your awesome label here.
Repetitor
Monika Blaszczyk

Inhoud Training

Empty space, drag to resize
Ontmoet de repetitor

We gaan die toets rocken.

Monika Blaszczyk is nu tweedejaars bachelorstudent rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden, maar werkt al 3 jaar als juridisch medewerker op een advocatenkantoor, waar ze onder andere veel processtukken opmaakt. Ze heeft daardoor de nodige praktijkervaring op het gebied van het Burgerlijk recht. Hierdoor kan ze haarfijn complexe vraagstukken uitleggen in makkelijke en begrijpbare taal. In haar vrije tijd gaat Monika het liefst dansend de wereld over, maar met een goed boek maak je haar ook blij.

De vakkennis die zij goed beheerst kan zij goed overdragen zodat ook jij boven de stof zal staan als je het tentamen in gaat. 

Repetitor
Monika Blaszczyk
Juridisch medewerker advocatenkantoor.