Tentamentraining

Strafrecht 1

Bij deze training doorlopen we samen alle onderwerpen van het vak Strafrecht 1 die belangrijk zijn voor het tentamen, inclusief de jurisprudentie. Daarnaast kun je oefenen met zeer representatieve oefenvragen. Deze training is de ideale aanvulling op de samenvattingen en tevens de perfecte voorbereiding op het tentamen. Pak die ECTS.
  • Beschikbaarheid tentamentraining: Alle trainingvideo's zullen uiterlijk één week voor het tentamen beschikbaar zijn. Wij streven er naar de trainingen zo snel mogelijk beschikbaar te stellen, zodat je ze wekelijks kunt bekijken.
Over de training
Write your awesome label here.
Repetitor
Maryam Tissink

Inhoud Training

Empty space, drag to resize
Ontmoet de repetitor

We gaan die toets rocken.

Maryam Tissink is nu tweedejaars bachelorstudent rechtsgeleerdheid. Het strafrecht was voor Maryam dé reden om de studie rechtsgeleerdheid te gaan volgen; dit rechtsgebied is haar passie. Met de nodige ervaring en enthousiasme kan ze haarfijn complexe vraagstukken uitleggen in makkelijke en begrijpbare taal. De vakkennis die zij goed beheerst kan zij hierdoor goed overdragen zodat ook jij boven de stof zal staan als je het tentamen in gaat. 
Repetitor
Maryam Tissink