Tentamentraining

Bestuursrecht: Inleiding

Bij deze training doorlopen we samen alle onderwerpen van het vak Bestuursrecht: Inleiding die belangrijk zijn voor het tentamen, inclusief de jurisprudentie. Daarnaast kun je oefenen met zeer representatieve oefenvragen. Deze training is de ideale aanvulling op de samenvattingen en tevens de perfecte voorbereiding op het tentamen. Pak die ECTS.
  • Beschikbaarheid tentamentraining: Alle trainingvideo's zullen uiterlijk één week voor het tentamen beschikbaar zijn. Wij streven er naar de trainingen zo snel mogelijk beschikbaar te stellen, zodat je ze wekelijks kunt bekijken.
Over de training
Write your awesome label here.
Repetitor
Chantal van Spijker

Inhoud Training

Empty space, drag to resize
Ontmoet de repetitor

We gaan die toets rocken.

Chantal studeert fiscaal en notarieel recht in Groningen en is tevens faculteitsmanager voor Lawbooks aan de RUG. In haar vrije tijd is Chantal druk bezig met het opleiden van jonge paarden. Daarnaast  doet ze aan hardlopen, tennissen en fitnessen. Je zou bijna denken dat ze energie te veel heeft. Los daarvan beschikt ze over een uitmuntende kennis van het bestuursrecht. Chantal is daarmee de aangewezen persoon voor een tentamentraining. Door haar brede kennis kan ze dit vak perfect uitleggen en weet ze als geen ander waar de valkuilen liggen. 
Repetitor
Chantal van Spijker
Faculteitsmanager Groningen