Tentamentraining

Inleiding Burgerlijk Recht EINDTOETS

Bereid je optimaal voor op de eindtoets van Inleiding Burgerlijk Recht. In deze tentamentraining worden alle relevante onderwerpen van het tentamen besproken: van goederenrecht, personen, familie- en erfrecht en het intellectuele eigendomsrecht. Alle onderwerpen worden voorzien van een heldere uitleg, spannende voorbeelden en representatieve oefenvragen. Jij gaat dat tentamen gewoon halen.
  • Beschikbaarheid tentamentraining: Alle trainingvideo's zullen uiterlijk één week voor het tentamen beschikbaar zijn. Wij streven er naar de trainingen zo snel mogelijk beschikbaar te stellen, zodat je ze wekelijks kunt bekijken.
Bekijk hier de spelregels van de 'niet gehaald-geld terug' garantie.
Over de training
Write your awesome label here.
Repetitor
Team Lawbooks

Inhoud Training

Empty space, drag to resize
Ontmoet de repetitor

We gaan die toets rocken.

Meester in de Rechten B. Constantinescu (Bobby) is de oprichter en bedenker van Lawbooks. Hij heeft rechten gestudeerd aan de UU en heeft in zijn bachelor zowel het Togatraject als het Notariële traject afgerond. Daarnaast heeft Bobby een Minor in Criminologie, een Master in Strafrecht en een tweede Master in het Ondernemingsrecht. Bobby heeft voorts stage gelopen bij Simmons & Simmons en bij topadvocaat Gerard Spong. Door zijn brede kennis kan hij dit vak perfect uitleggen en weet hij als geen ander waar de valkuilen liggen. Bobby wordt ondersteund door Bob Beckers (LLM) voor het intellectuele eigendomsrecht en door Sanne Haarman (LLM) voor het gedeelte personen, familie- en erfrecht.

Repetitor
Bobby Constantinescu
CEO & Oprichter Lawbooks