Alleen tentamentrainingen

Abonnement Jaar 1 Universiteit Utrecht 

Een tentamentraining voor elk vak. Je eerste jaar rechten gaat helemaal goed komen.

Write your awesome label here.
Voordelen

Waarom een Lawbooks tentamentraining?

Topdocenten

De trainingen worden altijd gegeven door topdocenten die ver boven de stof staan.

Ome DUO-vriendelijk

Door onze werkwijze kunnen we de trainingen aanbieden voor een scherpe prijs.

Altijd up-to-date

De video's sluiten altijd exact aan bij de stof van het tentamen. Inclusief handige oefenvragen en duidelijke voorbeelden.

Veelgestelde vragen

Wat is (er bijzonder aan) Lawbooks?

Lawbooks is een Nederlands bedrijf, opgericht door afgestudeerde topstudenten, dat zich exclusief focust op de vervaardiging van studiehulp (samenvattingen, oefenvragen etc.). Wij zijn tevens het enige bedrijf in Nederland dat zich uitsluitend focust op studiehulp voor rechtenstudenten. Door deze unieke specialisatie kunnen wij de beste kwaliteit bieden voor de scherpste prijs.

Wanneer ontvang ik de studiehulp? 

Na aanschaf krijg je direct toegang in de leeromgeving tot alle tentamentrainingen die vallen binnen jouw abonnement. tot de door jouw gekozen studiehulp. Dat betekent dat je on demand kunt beginnen met studeren in onze digitale leeromgeving (via de website of onze App). Het kan zijn dat bepaalde weken nog niet beschikbaar zijn. De studiehulp van deze weken wordt altijd zo snel mogelijk beschikbaar gesteld zodra de voorgeschreven stof bekend is. De papieren boekjes ontvang je zodra de volledige stof bekend is en de boekjes zijn afgerond. Je ontvangt de papieren boekjes uiterlijk twee weken voor aanvang van de tentamenperiode, maar meestal veel eerder.

Wat krijg ik allemaal als ik abonneer?

Bij dit abonnement krijg je voor elk vak een tentamentraining. Kortom, voor alle verplichte vakken die je dit jaar gaat volgen krijg je een uitgebreide training van 7 uur. 

Kan ik een voorbeeld bekijken?

Maar natuurlijk! Bij elk vak krijg je altijd gratis digitaal toegang tot de studiehulp van de eerste week, of je nou klant bent of niet.
Dit geldt ook voor onze tentamentrainingen. Maak een gratis account aan, ga naar je onderwijsinstelling en jaarlaag, zoek een willekeurig vak op en klik op meer informatie. Je kunt dan het desbetreffende vak bekijken en de studiehulp van week 1 gratis inzien.

Wat kost een training bij jullie?

Onze tentamentrainingen kosten doorgaans €99,95, eventuele kortingen en acties buiten beschouwing gelaten. Door een abonnement te nemen op de tentamentrainingen bespaar je op jaarbasis honderden euro's. 

Hoe werkt het met betalen?

Je betaalt in één keer de abonnementsprijs! That's it! Verder regelen wij alles voor je en krijg je het hele studiejaar door alle studiehulp opgestuurd (en uiteraard krijg je ook direct digitaal toegang tot de studiehulp). Je hoeft zelf verder niets meer te doen. Betalen kan via iDeal, Klarna, creditcard of PayPal.

Wordt mijn abbo automatisch verlengd?

Nee, gelukkig niet! Dit abonnement komt gewoon te vervallen op 31 juli 2024. Je kunt dan vaak nog 2 maanden de trainingen bekijken, mocht je een herkansing hebben. Wil je volgend studiejaar weer een abonnement? Dan moet je er zelf weer een afsluiten.

Empty space, drag to resize
Heb je een vraag over onze abonnementen? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder en beantwoorden al je vragen.