Abonnementen Jaar 3 LU

Green

De verantwoorde keuze waarbij je onze studiehulp alleen digitaal kunt raadplegen.
 • Studiehulp 22/23 digitaal GRATIS
  Alle producten van vorig jaar. Lekker inlezen. Kleinigheidje van ons.
 • Studiehulp 23/24 digitaal
  Digitaal toegang tot de samenvattingen, Lexbooks, Lexclips & werkgroepantwoorden.
 • Studiehulp 23/24 op papier
  Samenvattingen & Lexbooks van de volledige tentamenstof.
Verantwoord

€149,95

Empty space, drag to resize

Classic

Het klassieke abonnement waarbij je de studiehulp digitaal én op papier krijgt.
 • Studiehulp 22/23 digitaal GRATIS
  Alle producten van vorig jaar. Lekker inlezen. Kleinigheidje van ons.
 • Studiehulp 23/24 digitaal
  Digitaal toegang tot de samenvattingen, Lexbooks, Lexclips & werkgroepantwoorden.
 • Studiehulp 23/24 op papier
  Samenvattingen & Lexbooks van de volledige tentamenstof.
Meest gekozen

€169,95 €199,65

Empty space, drag to resize
Join the Community 
Word lid van onze WhatsApp-groep en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Veelgestelde vragen

Wat is studiehulp?

Studiehulp is onze overkoepelende term voor de samenvattingen, Lexbooks, Lexclips, werkgroepantwoorden en de digitale leeromgeving + bijbehorende app. Met een abonnement krijg je ontvang je voor alle vakken die vallen binnen jouw abonnement studiehulp. De exacte samenstelling van onze studiehulp kan per vak variëren, afhankelijk van de wijze waarop het tentamen wordt afgenomen. Je krijgt altijd gegarandeerd samenvattingen, Lexbooks, toegang tot de digitale leeromgeving (en app) en werkgroepantwoorden.

Krijg je de studiehulp ook op papier?

Bij een Classic abonnement krijg je de samenvattingen en de Lexbooks op papier én digitaalJe krijgt de papieren boekjes altijd ruim voor de tentamens binnen. De Lexclips en de antwoorden van de werkgroepvragen krijg je uitsluitend digitaal. Bij een Green abonnement krijg je onze studiehulp alleen digitaal.

Krijg ik ook de studiehulp van 2022/2023?

Jazeker, je krijgt bij een abonnement ook meteen gratis toegang tot de volledige studiehulp van afgelopen studiejaar (2022/2023). Zo kun je je al een beetje inlezen in de stof terwijl wij de studiehulp van dit studiejaar (2023/2024) voorbereiden. Onze studiehulp wordt immers elk jaar grondig herzien en geactualiseerd. 

Wanneer krijg ik de studiehulp?

Nadat je een abonnement hebt afgesloten krijg je direct toegang in de digitale leeromgeving tot de studiehulp van 2022/2023. Zo kun je je al een beetje inlezen. Gedurende de cursus wordt de studiehulp van dit studiejaar (2023/2024) voorbereid, geüpload en bijgewerkt. De bijbehorende papieren samenvattingen en Lexbooks ontvang je ruim voor het tentamen als brievenbuspakje (je hoeft dus niet thuis te zijn). 

Wat zijn Lexbooks/Lexclips?

De Lexbooks zijn onze unieke boekjes met handige schema's, stappenplannen en oefenvragen (uiteraard voorzien van het juiste antwoord). De Lexclips zijn korte video's over de moeilijkste onderwerpen van het vak. 

Waar zijn jullie samenvattingen op gebaseerd?

Onze samenvattingen zijn altijd gebaseerd op de volledige tentamenstof van het huidige studiejaar. Alles wat je moet kennen en voorgeschreven is wordt opgenomen in onze boekjes: van de literatuur tot de jurisprudentie en de tijdschriftartikelen. Niets wordt overgeslagen.