Tentamentraining

Rechtsfilosofie

Bij deze training doorlopen we samen alle onderwerpen van het vak Rechtsfilosofie die belangrijk zijn voor het tentamen, inclusief de jurisprudentie. Daarnaast kun je oefenen met zeer representatieve oefenvragen. Deze training is de ideale aanvulling op de samenvattingen en tevens de perfecte voorbereiding op het tentamen.
  • Beschikbaarheid tentamentraining: Alle trainingvideo's zullen uiterlijk één week voor het tentamen beschikbaar zijn. Wij streven er naar de trainingen zo snel mogelijk beschikbaar te stellen, zodat je ze wekelijks kunt bekijken.
Over de training
Write your awesome label here.
Repetitor

Inhoud Training

Empty space, drag to resize
Ontmoet de repetitor

We gaan die toets rocken.

Celine is een bekend gezicht in Nijmegen. In studiejaar 2022-2023 was ze voorzitter bij JFV Nijmegen en momenteel vervult zij namens Lawbooks de rol van faculteitsmanager op de Radboud universiteit Nijmegen. Afgelopen studiejaar heeft Celine haar bachelor succesvol afgerond en ze is nu bezig met haar Master Ondernemingsrecht, eveneens aan de Radboud universiteit. Celine weet als geen ander hoe de bachelor Rechtsgeleerdheid in elkaar steekt en ze kan daarom de stof van verschillende vakken goed in perspectief plaatsen. 

Repetitor
Celine van der Kolk
Faculteitsmanager Radboud Universiteit Nijmegen