Totaalpakket

Tentamentrainingen Jaar 2 Blok 3 UU

  • Tentamentraining Constitutioneel Recht
    Gegeven door Thijs Friedrichs. Thijs is de bedenker en een van de oprichters van BOEQ, onze samenwerkingspartner. Thijs ontfermt zich al ruim vier jaar over de studiehulp van Constitutioneel Recht. Thijs heeft stage gelopen bij Houthoff.

  • Tentamentraining V&R
    Gegeven door Willem Pham. Ook Willem is een van de bedenkers en oprichters van BOEQ. Willem heeft de Master Notarieel Recht afgerond en stage gelopen bij Loyens & Loeff. Ook heeft Willem masterclasses gevolgd bij De Brauw en bij Houthoff.

Write your awesome label here.

Geld-terug-garantie

Het vak niet gehaald? Dan krijg je van ons je geld terug! Lees hier meer over de voorwaarden.

Topdocenten

De trainingen worden altijd gegeven door topdocenten die ver boven de stof staan.

Ome DUO-vriendelijk

Door onze werkwijze kunnen we de trainingen aanbieden voor een zeer scherpe prijs.

Altijd up-to-date

De video's van onze trainingen sluiten altijd aan bij de stof van het huidige studiejaar.

Veelgestelde vragen

Wat zijn tentamentrainingen?

Onze revolutionaire tentamentrainingen bestaan uit een reeks video's die je in je eigen tijd kunt bekijken. De trainingen sluiten exact aan bij de voorgeschreven stof van dit studiejaar en duren circa 7 uur per training. De trainingen kun je doorspoelen, terugspoelen en versneld afspelen. Jij bent de baas!

Hoe is de tentamentraining opgebouwd?

De onderwijsweken hebben we opgesplitst in 'afleveringen' en elke aflevering behandelt een onderwerp/leerstuk. Daarnaast gaan we ook aan de slag met oefenvragen en pakkende voorbeelden. Je bepaalt zelf wanneer en hoe vaak je elke aflevering/video kijkt.

Wie geven jullie tentamentrainigen?

Onze tentamentrainingen nemen wij zeer serieus en worden uitsluitend gegeven door de allerbeste studenten die het vak hebben gevolgd en met een hoog cijfer hebben afgerond of door een van de directieleden van Lawbooks. Zo kunnen we de kwaliteit waarborgen en ervoor zorgen dat jij zelfverzekerd de tentamenzaal binnenloopt. 

Wanneer staan de video's online?

Alle video's van de tentamentraining staan uiterlijk één week voor het tentamen online. We doen ons best om de video's gedurende de cursus zo snel mogelijk online te zetten en doorgaans kun je de eerste video's na week drie van het vak verwachten. 

Kan ik de training in mijn eigen tijd volgen?

Jazeker! Wij geven géén live trainingen, maar bieden je juist een Netflix-achtige beleving. Dat betekent dat je de video's van de tentamentrainingen kunt volgen wanneer het jou uitkomt. Je kunt de training volgen in onze digitale leeromgeving of via de gratis Lawbooks app.