Write your awesome label here.
Write your awesome label here.
Write your awesome label here.
NIEUW PRODUCT

De lekkerste studiehulp.

Kun jij wel een energieboost gebruiken tijdens het studeren? Vanaf nu kun je onze samenvattingen ook bestellen op eetpapier! Zo heb je altijd een snack bij je in de UB. Onze samenvattingen op eetpapier zijn een bron van koolhydraten én milieuvriendelijk. Het papier is biologisch afbreekbaar en de samenvattingen op eetpapier zijn derhalve 10% goedkoper dan de reguliere samenvattingen.

Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over onze nieuwe producten. Is je samenvatting op? Gelukkig kun je de stof nog altijd raadplegen in onze digitale leeromgeving! 

Voordelen van Eetpapier

Empty space, drag to resize

Fancy smaken

Verkrijgbaar in drie overheerlijke smaken. Voor ieder wat wils. Let wel op eventuele allergieën. 

Bron van koolhydraten

Langzame koolhydraten voor de meeste power. Past in een verantwoord dieet.

Vegan

Onze samenvattingen zijn geschikt voor vegetariërs én vegans.

Voordelige optie

10% goedkoper dan onze reguliere samenvattingen. Tel uit je winst.

Onze smaken.

Ambachtelijk & Vertrouwd.

Creamy Pistache
Pornstar Martini
Champagne/Strawberry
Creamy Pistache
De perfecte blend van literaire genialiteit en culinaire verfijning. Elk woord is doordrenkt met de rijke, nootachtige smaak van pistache, waardoor je leeservaring naar ongekende hoogtes wordt getild. Onze geavanceerde eetbare inkt garandeert dat je elke pagina niet alleen met je ogen, maar ook met je smaakpapillen beleeft.
SMAAKCODE: CREMPI
Ingrediënten
Duurzaam geoogste cellulosevezels, pistache-extract, gemalen pistachenoten, natuurlijke vanille-essence, agave-inuline, steviaglycosiden, chlorofyl extract, eetbare inkt op basis van zeewierextract, pistachenootolie antioxidanten.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per 100g:
- Calorieën: 206 kcal
- Eiwitten: 1g
- Vetten: 2g 
- Koolhydraten: 46g 
- Waarvan suikers: 10g
- Vezels: 6g

Allergieën
Kan sporen van noten bevatten. Geproduceerd in een omgeving waarin ook zuivel verwerkt wordt.
Pornstar Martini
Bereid je voor op een leesavontuur dat je smaakpapillen zal betoveren en je verbeelding zal doen ontvlammen. Onze revolutionaire eetbare samenvattingen in de populaire smaak Pornstar Martini bieden een ongekende ervaring waarbij elke bladzijde een zinderende sensatie van zoete, tropische verrukkingen onthult, geaccentueerd met een hint van je favoriete cocktail.
SMAAKCODE: MARTINI
Ingrediënten
Hernieuwbare cellulosevezels, passievruchtessence, concentraat van echte passievrucht, citroenzuur, erythritol, biologische honingpoeder, curcumine, annatto-extract, eetbare inkt met vitamine C uit passievruchtextract.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per 100g:
- Calorieën: 244 kcal
- Eiwitten: 3g
- Vetten: 5g 
- Koolhydraten: 51g 
- Waarvan suikers: 12g
- Vezels: 6g

Allergieën
Bevat alcohol. Geproduceerd in een omgeving waarin ook noten verwerkt worden.
Onze favoriet!
Champagne/Strawberry
Dompel jezelf onder in de weelderige combinatie van zongerijpte aardbeien en de bruisende essentie van de fijnste champagne, nu beschikbaar in ons exclusieve assortiment eetbare Lawbooks. Elke pagina is doordrenkt met de zoet-fruitige aroma's van verse aardbeien, aangevuld door de subtiele, verleidelijke tinteling van champagne, waardoor je leeservaring wordt getransformeerd in een onvergetelijk zintuiglijk avontuur.
SMAAKCODE: CHMPGN
Ingrediënten
Ecologisch verkregen cellulosevezels, aardbei-champagne aroma, gevriesdroogde aardbeipoeder, natuurlijk champagne-extract, monniksvrucht extract, xylitol, rode bietextract, eetbare inkt op basis van rode wijn extract.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per 100g:
- Calorieën: 196 kcal
- Eiwitten: 1g
- Vetten: 1g 
- Koolhydraten: 39g 
- Waarvan suikers: 8g
- Vezels: 4g

Allergieën
Bevat alcohol. Geproduceerd in een omgeving waarin ook noten verwerkt worden.
Write your awesome label here.
Voor topprestaties tijdens het studeren heb je koolhydraten nodig. Onze eetbare samenvattingen bevatten voldoende langzame koolhydraten, zodat je uren vooruit kunt zonder energieverlies. Voor, tijdens én na het tentamen.
Bob
UITVOEREND DIRECTEUR

Bestellen & Smullen maar

Welk boekje gaat er als eerste op?
Write your awesome label here.
Hoe werkt het bestellen op eetpapier?
  • Kies de studiehulp die je wilt en ga afrekenen.
  • Voer bij het afrekenen de smaakcode toe in het
    vakje voor de kortingscode.
  • De smaakcodes vind je op deze pagina of in de informatiemail die je hebt gehad.

Veelgestelde vragen

Komen er ook andere smaken?

We zijn momenteel bezig met vier extra smaken, maar deze zijn helaas nog niet klaar voor de productie. Red Velvet wordt verwacht in Q3 en met de feestdagen verwachten we Peanut Butter Cup te kunnen lanceren. De andere twee smaken houden wij nog even geheim. Voorkeuren kunnen doorgegeven worden via de mail. Wij staan open voor jullie input.

Moet ik bijbetalen voor het eetpapier?

Nee! In tegendeel, je ontvangt 10% korting als je je smaakcode invoert. Het eetpapier dat wij gebruiken is biologisch afbreekbaar en goedkoper dat het reguliere, witte papier. Dit geldt ook voor onze eetbare inkt. 

Hoe werkt het met bestellen?

Door technische beperkingen is het ons (nog) niet gelukt om een menu in te bouwen op de website waarin je jouw voorkeur kan opgeven. De gewenste smaak kun je bij het afrekenen doorgeven bij het vakje met 'KORTINGSCODE'. De smaakcodes zijn:

  • Creamy Pistache: CREMPI
  • Pornstar Martini: MARTINI
  • Strawberry Champagne: CHMPGN
Kan ik de samenvatting in een keer opeten?

Dat raden wij af! Met één samenvatting (die ongeveer 120 gram weegt) zit je al vrij snel aan je koolhydraten. Ons advies is om de samenvatting te verdelen over twee dagen, het liefst over twee maaltijden. Wij kunnen een eetschema voor je opstellen, indien gewenst. Neem voor meer informatie contact met ons op via de mail.