Tentamentraining

Public International Law

Bij deze training doorlopen we samen alle onderwerpen van die belangrijk zijn voor het tentamen, inclusief de jurisprudentie. Daarnaast kun je oefenen met zeer representatieve oefenvragen. Deze training is de ideale aanvulling op de samenvattingen en tevens de perfecte voorbereiding op een van je eerste tentamens. Pak die ECTS.
  • Beschikbaarheid tentamentraining: Alle trainingvideo's zullen uiterlijk één week voor het tentamen beschikbaar zijn. Wij streven er naar de trainingen zo snel mogelijk beschikbaar te stellen, zodat je ze wekelijks kunt bekijken.
  • Let op: Deze Tentamentraining zal voornamelijk Nederlandstalig zijn, maar met gebruik van de relevante Engelse termen en zinnen, zodat je de stof begrijp én kan toepassen op een Engelstalig tentamen.
Over de training
Write your awesome label here.
Repetitor
Stephanie Bálint

Inhoud Training

Empty space, drag to resize
Ontmoet de repetitor

We gaan die toets rocken.

Thijs Friedrichs is oprichter en manager van BOEQ, specialist op het gebied van tentamengerichte studiehulp. Hij heeft zijn bachelor rechten afgerond aan de UU, waarbij hij zowel het Togatraject als het Notariële traject heeft gevolgd.

Momenteel is Thijs masterstudent Notarieel recht. Daarnaast heeft hij stage gelopen bij advocatenkantoor Houthoff.

Thijs is al jaren verantwoordelijk voor de samenvatting van Grondslagen van Recht en kan de stof dus als geen ander uitleggen. Door zijn brede kennis kan hij de wellicht vage onderwerpen en thema's van dit vak perfect uitleggen.
Repetitor
Thijs Friedrichs
Manager BOEQ