De verantwoorde keuze

Abonnement Jaar 1 Universiteit Utrecht 

Begin het jaar goed met Lawbooks en studeer met de allerbeste samenvattingen en meer.

 • Samenvattingen
  Alleen digitaal. Wel zo makkelijk.

 • Lexbooks EXCLUSIEF BIJ LAWBOOKS
  Handige oefenvragen én stappenplannen.

 • Lexclips EXCLUSIEF BIJ LAWBOOKS
  Korte uitlegvideo's over moeilijke onderwerpen.

 • Werkgroepantwoorden
  De antwoorden van de werkgroepvragen.

 • Online studeren + App EXCLUSIEF BIJ LAWBOOKS
  Toegang tot de online leeromgeving én gratis App.

Write your awesome label here.
Afbeelding is louter ter illustratie. Check hieronder wat je allemaal ontvangt.
Voordelen

Waarom een Lawbooks abonnement?

Geen keuzestress 

Je ontvangt voor één vast bedrag alle studiehulp die je dit studiejaar nodig hebt, digitaal in onze leeromgeving. Géén keuzestress. Géén verrassingen.

Premium service & producten

Met een abonnement ontvang je premium studiehulp voor de scherpste prijs. Tevens profiteer je van acties en aanbiedingen die exclusief gelden voor abonnees. 

Topjuristen & meesters in het recht

Onze studiehulp wordt uitsluitend geschreven door topstudenten, afgestudeerde juristen en meesters in het recht. Zo kunnen we de kwaliteit waarborgen.

Altijd up-to-date

De samenvattingen worden elk jaar grondig herzien en aangepast. Zo lees je altijd samenvattingen die up-to-date zijn en exact aansluiten bij de stof van dit studiejaar.

Wat kun je verwachten bij dit abonnement?

Bij dit abonnement ontvang je voor alle verplichte vakken studiehulp in de vorm van samenvattingen, Lexbooks, Lexclips én ook werkgroepantwoorden. De studiehulp ontvang je uitsluitend digitaal (in de leeromgeving en App).

 • Toegang online studiehulp: Na het afsluiten van een abonnement krijg je direct toegang in de leeromgeving tot alle vakken die vallen binnen dit abonnement. Je kunt on demand studeren. De vakken worden gedurende de cursus aangevuld en bijgewerkt.

 • Cadeautje van Lawbooks: Als BONUS ontvang je direct in de leeromgeving óók de studiehulp van vorig studiejaar (2022/2023). Zo kun je je alvast een beetje inlezen terwijl wij de studiehulp van dit studiejaar (2023/2024) voorbereiden. 

 • Klik op het desbetreffende vak om meer informatie over de cursus en de te ontvangen studiehulp te bekijken.

Veelgestelde vragen

Wat is (er bijzonder aan) Lawbooks?

Lawbooks is een Nederlands bedrijf, opgericht door afgestudeerde topstudenten, dat zich exclusief focust op de vervaardiging van studiehulp (samenvattingen, oefenvragen etc.). Wij zijn tevens het enige bedrijf in Nederland dat zich uitsluitend focust op studiehulp voor rechtenstudenten. Door deze unieke specialisatie kunnen wij de beste kwaliteit bieden voor de scherpste prijs.

Wanneer ontvang ik de studiehulp? 

Na aanschaf krijg je direct toegang tot de door jouw gekozen studiehulp. Dat betekent dat je on demand kunt beginnen met studeren in onze digitale leeromgeving (via de website of onze App). Het kan zijn dat bepaalde weken nog niet beschikbaar zijn. De studiehulp van deze weken wordt altijd zo snel mogelijk beschikbaar gesteld zodra de voorgeschreven stof bekend is.

Wat krijg ik allemaal als ik abonneer?

Je krijgt voor alle vakken (digitaal) een samenvatting van de volledige voorgeschreven tentamenstof én een boekje met oefenvragen en stappenplannen (de Lexbook). Daarnaast krijg je ook toegang tot onze digitale leeromgeving (via de website of onze gratis app). Hierin vind je niet alleen de digitale versies van de samenvattingen en Lexbooks, maar ook vele extra's. De exacte samenstelling van de studiehulp kan per vak variëren.

Kan ik een voorbeeld inzien?

Maar natuurlijk! Bij elk vak krijg je altijd gratis digitaal toegang tot de studiehulp van de eerste week, of je nou klant bent of niet. Maak een gratis account aan, ga naar je onderwijsinstelling en jaarlaag, zoek een willekeurig vak op en klik op meer informatie. Je kunt dan het desbetreffende vak bekijken en de studiehulp van week 1 gratis inzien.

Krijg ik de studiehulp ook op papier?

Ja! Als je studiehulp koopt bij Lawbooks (via een abonnement, een totaalpakket of via een losse order) ontvang je ook een fysieke, papieren samenvatting van de stof. Dit is alleen anders als je kiest voor een Green product. Dan ontvang je het alleen digitaal.

Wat kost jullie studiehulp?

Voor een los vak betaal je doorgaans €29,95/€34,95 (afhankelijk van je onderwijsinstelling, je jaarlaag en het vak). Hiervoor ontvang je een papieren samenvatting, een papieren Lexbook, werkgroepantwoorden, digitaal toegang tot de stof (zo kun je wekelijks studeren) en meestal ook een aantal Lexclips. Je kunt echter op jaarbasis tientallen euro's besparen door een abonnement te nemen op Lawbooks.

Hoe werkt het met betalen?

Je betaalt in één keer de abonnementsprijs! That's it! Na aanschaf verschijnen alle vakken automatisch in je account. Je hoeft zelf verder niets meer te doen. Betalen kan via iDeal, Klarna, creditcard of PayPal.

Wordt mijn abbo automatisch verlengd?

Nee, gelukkig niet! Je Green abonnement komt automatisch te vervallen na 15 maanden. Wil je volgend studiejaar weer een abonnement? Dan moet je er zelf weer een afsluiten.

Empty space, drag to resize
Heb je een vraag over onze abonnementen? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder en beantwoorden al je vragen.