Write your awesome label here.

Green Abonnement
Jaar 1 UU (2024/2025)

 • Premium. Alles.
  De beste studiehulp voor het hele studiejaar, alleen digitaal
 • Vlijscherpe prijzen.
  Met aan abonnement krijg je gegarandeerd de beste prijs.
 • Door de besten, voor jou.
  Geschreven door topstudenten, jusisten en meesters in het recht.
 • Altijd up-to-date.
  Onze producten worden elk jaar grondig herzien en geactualiseerd.

Voor welke vakken kan ik studiehulp verwachten?

Bij dit abonnement ontvang je voor alle verplichte vakken studiehulp in de vorm van samenvattingen, tentamengidsen, aantekeningen van de hoorcolleges en nog veel meer. Selecteer hieronder het vak voor meer informatie en een overzicht van het exacte productaanbod.

Write your awesome label here.
Write your awesome label here.
Write your awesome label here.

Wat zijn de highlights van dit abonnement?

Exclusief voor Rechtsgeleerdheid. 

Sinds 2013.

On demand studeren
Na het afsluiten dit abonnement krijg je direct toegang in de leeromgeving tot alle vakken hiervan. Je kunt dus on demand studeren. De vakken worden gedurende de cursus aangevuld en bijgewerkt.

Uitsluitend digitaal
Met dit abonnement ontvang je onze studiehulp uitsluitend digitaal in de leeromgeving en via de gratis Lawbooks App. Dit is de meest verantwoorde en milieubewuste keuze die je kunt maken als het aankomt op studiehulp.

Cadeautje van Lawbooks
Als BONUS ontvang je direct in de leeromgeving óók de studiehulp van vorig studiejaar (2023/2024). Zo kun je je alvast een beetje inlezen terwijl wij de studiehulp van dit studiejaar (2024/2025) voorbereiden. 

Write your awesome label here.
Wij zijn het enige bedrijf in Nederland dat zich exclusief focust op studiehulp voor Rechtsgeleerdheid. Door deze unieke specialisatie kunnen wij de beste kwaliteit bieden voor de scherpste prijs.
Bobby
CEO & OPRICHTER

Onze producten.

Met liefde gemaakt.

DE BESTE KEUZE

Begin je studie goed met Lawbooks.

Ga zelfverzekerd de tentamens in en houd tijd over voor leukere dingen. Studeren is immers meer dan alleen studeren.

Veelgestelde vragen

Kan ik een voorbeeld inzien?
Maar natuurlijk! Bij elk vak krijg je altijd gratis digitaal toegang tot de studiehulp van de eerste week, of je nou klant bent of niet. Hoe kun je de stof van week 1 bekijken?
 • Maak een gratis account aan.
 • Selecteer je onderwijsinstelling en jaarlaag.
 • Zoek een willekeurig vak en klik op meer informatie.
 • Scroll naar beneden en bekijk de inhoud van het vak en week 1 gratis.
Ook hebben we veel deals waarbij je in de eerste periode voor slechts €1,- onze producten kunt uitproberen. 
Wanneer ontvang ik mijn studiehulp?

Na aanschaf krijg je direct digitaal toegang tot de door jouw gekozen studiehulp. Dat betekent dat je on demand kunt beginnen met studeren in onze digitale leeromgeving (via de website of onze gratis App).

De stof wordt gedurende de cursus aangevuld en bijgewerkt. De papieren boekjes ontvang je zodra zodra de volledige stof bekend is (tenzij je een Green abonnement hebt, dan krijg je geen boekjes). Dit gebeurd uiterlijk twee weken voor aanvang van de tentamenperiode, maar meestal echt véél eerder. Dit is slechts een uiterste deadline om ons in te dekken. #jurist #kleineletters

Hoe werkt het met betalen?

Je betaalt in één keer de abonnementsprijs! That's it! Verder regelen wij alles voor je en krijg je het hele studiejaar door alle studiehulp die binnen je abonnement valt. Je hoeft zelf niets meer te doen, behalve je tentamens halen. Betalen kan via iDeal, Klarna, creditcard of via PayPal. Wij doen bewust niet aan gespreid of maandelijks betalen om  onaangename verrassingen op je bankrekening te voorkomen. We zijn immers student...

Wordt mijn abbo automatisch verlengd?

Nee, gelukkig niet! Nadat je de laatste samenvattingen op papier hebt ontvangen komt je abonnement automatisch te vervallen. Zo zit je nergens meer aan vast en ga je vogelvrij de zomervakantie in. Wil je volgend studiejaar weer een abonnement? Dan moet je er zelf weer een afsluiten.