Vrije Universiteit Amsterdam

Lawbooks is de trotse partner van QBDBD.
#020 #DAMsco

Samen staan we sterk.

Lawbooks werkt al 2 jaar samen met QBDBD om de Amsterdamse rechtenstudent te voorzien van de beste studiehulp. Door onze unieke en duurzame samenwerking met QBDBD kan Lawbooks voor de VU een uniek product vervaardigen en honderden studenten helpen met hun tentamens. Als lid van QBDBD krijg je tevens korting op de studiehulp van Lawbooks.

Door te kiezen voor Lawbooks ga je zelfverzekerd het tentamen in. Al duizenden studenten gingen je voor! 

Kies je jaarlaag
Drag to resize

QBDBD

QBDBD is met haar 127 jaar de oudste juridische faculteitsvereniging van Nederland en is met ruim 2.200 leden tevens een van de meest professionele verenigingen.

QBDBD is de afkorting van ‘Qui bene distinguit, bene docet’, wat zoveel betekent als ‘wie goed onderscheidt, onderwijst goed’. Bij de leden staat de vereniging beter bekend als QBD.

Het ondersteunen van alle studenten aan de faculteit der Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit is waar het voor QBDBD allemaal om draait. Samenwerken in verenigingsverband en studenten op sociaal, financieel, onderwijskundig en carrièretechnisch vlak klaarstomen voor de toekomst; daar gaat het om.

Lawbooks zal zich samen met QBDBD optimaal inzetten om de student voor te bereiden op de toekomst. Ook dit jaar is Lawbooks de trotse partner van QBDBD en zal met haar kwalitatief hoogstaande samenvattingen een bijdrage leveren aan het doel van QBDBD. 

  • qbdbd.nl
  • 020 -  598 62 44
  • qbdbd.rechten@vu.nl
De Boekwinkel
De Boelelaan 1077
Kamer 2B-90
1081 HV Amsterdam

Lawbooks
Weetjes.

De Boekwinkel
Wist je dat je onze studiehulp ook gewoon te koop is in De Boekwinkel van QBDBD? Check hun site voor de exacte openingstijden.
Liefde voor de VU
Wist je dat onze Bob, uitvoerend directeur van Lawbooks, cum laude afgestudeerd is aan de VU in IE recht?
De goedkoopste studiehulp
Ben je lid van QBDBD? Dan heb je mazzel! Als lid van QBDBD ontvang je korting op de studiehulp van Lawbooks.