#020 #DAMSKO

Amsterdam,
we zijn er.

Lawbooks maakt al 9 jaar het verschil voor duizenden rechtenstudenten. Sinds onze oprichting in 2013 leggen wij ons volledig toe op de vervaardiging van studiehulp, exclusief voor Rechtsgeleerdheid. Door deze unieke specialisatie kunnen wij de beste kwaliteit bieden voor de scherpste prijs. 

Door te kiezen voor Lawbooks ga je zelfverzekerd het tentamen in. Al duizenden studenten gingen je voor! Kies hieronder je jaarlaag en ontdek welke studiehulp wij voor je hebben.
Drag to resize

Samen gaan wij het tentamen halen.

Onze cijfers liegen niet. We weten wat we aan het doen zijn.
Drag to resize

Jaar ervaring

Tevreden studenten

Verkochte studiematerialen
Ontmoet de CEO en oprichter

Mr. Bobby Constantinescu

Bobby is de CEO en oprichter van Lawbooks en Lawbooks.Online. Sinds 2013 helpt hij duizenden studenten met het halen van hun tentamens. Bobby heeft de Master Strafrecht én de Master Recht & Onderneming afgerond aan de UU, heeft een Minor in Criminologie en heeft tevens het Notariële traject gevolgd. Daarnaast is hij werkzaam geweest bij De Rechtspraak en heeft hij stage gelopen bij diverse advocatenkantoren in Amsterdam. Door zijn brede kennis en ervaring weet hij precies wat studenten nodig hebben om zelfverzekerd het tentamen in te gaan.
Patrick Jones - Course author