Universiteit Utrecht

Samen gaan we de tentamens halen.
#utje #030 #WAARHETALLEMAALBEGON

Utrecht.
Onze stad.

Door een samenwerking tussen Lawbooks, al 10 jaar de best verkochte samenvatting van Nederland onder rechtenstudenten in Utrecht, en BOEQ, specialist in de vervaardiging van tentamengerichte studiehulp voor de UU, kunnen wij jou de beste studiehulp aanbieden.

Beide bedrijven zetten zich in om één fantastisch product te creëren, waarbij je telkens het allerbeste krijgt van wat beide bedrijven te bieden hebben. Elk vak is maatwerk en wordt dit jaar door Team Lawbooks en BOEQ opnieuw geschreven en vormgegeven. 
             
Door te kiezen voor LawBOEQs ga je zelfverzekerd het tentamen in. Kiezen hoeft niet meer: je krijgt het beste van beide bedrijven voor één prijs.

Kies je jaarlaag
Drag to resize
Write your awesome label here.
#Lawbooks #boeq

Best of both

Waarom zou je nog moeten kiezen? Lawbooks en BOEQ hebben eindelijk hun handen ineen geslagen.

Lawbooks
Weetjes.

Begonnen in Utrecht
Wist je dat Lawbooks voor het eerst begonnen is in Utrecht? Onze eerste samenvatting was voor het vak Verbintenissenrecht.
De best verkochte samenvatting
Wist je dat Lawbooks alleen al in Utrecht elk jaar ruim 15.000 boekjes verkoopt? Lawbooks is op de UU de best verkochte samenvatting.
Wij zetten de toon
Wist je dat het grootste gedeelte van de studenten die werkzaam zijn bij Lawbooks op de UU studeren? Wij zetten de toon.
FAQ

De meest gestelde vragen

Hoe werkt de digitale leeromgeving?

Nadat je een account hebt aangemaakt kun je onze studiehulp kopen. Selecteer hierboven het vak of de deal waarvoor je studiehulp wilt kopen. Na aanschaf krijg je direct online toegang tot alle onderdelen die vallen binnen de door jou gekochte studiehulp. 

Wanneer krijg ik de studiehulp? 

Na aanschaf krijg je direct toegang tot de door jou gekozen studiehulp. Dat betekent dat je direct on demand kunt beginnen met studeren. Het kan zijn dat bepaalde weken nog niet beschikbaar zijn. De studiehulp van deze weken wordt altijd zo snel mogelijk beschikbaar gesteld zodra de voorgeschreven stof bekend is. De bijbehorende papieren samenvattingen ontvang je uiterlijk twee weken voor de tentamens. Maak je echter geen zorgen, deze ontvang je doorgaans (veel) eerder.

Wat krijg ik allemaal bij Lawbooks?

Als je bij Lawbooks studiehulp koopt ontvang je een papieren samenvatting van de volledige tentamenstof (inclusief uitgebreide arrestanalyses) en doorgaans ontvang je ook een papieren Lexbook (een handig boekje met stappenplannen, oefenvragen en de antwoorden daarop).  Daarnaast krijg je na aanschaf ook direct toegang tot onze digitale leeromgeving. Daarop kun je de digitale versies van de papieren samenvatting en Lexbooks raadplegen. Ook vind je in onze digitale leeromgeving de werkgroepantwoorden, nog meer oefenvragen en Lexclips: uitlegvideo's van moeilijke onderwerpen van het vak. Let wel, het exacte aanbod verschilt per vak. Klik hierboven op het vak waarvoor je studiehulp wilt aanschaffen en je ziet precies wat je ontvangt. 

Kan ik een voorbeeld inzien?

Maar natuurlijk! Bij elk vak krijg je altijd gratis toegang tot de studiehulp van de eerste week, of je nou klant bent of niet. Zo kun je kijken of Lawbooks bij je past. Wij zijn er voor alle rechtenstudenten en staan altijd klaar om je verder te helpen.

Krijg ik de studiehulp ook op papier?

Ja! Indien je een abonnement hebt op Lawbooks, studiehulp voor losse vakken koopt of een totaalpakket aanschaft, krijg je ook een fysieke, papieren samenvatting van de stof opgestuurd (en bij sommige vakken ook een papieren Lexbook). Deze ontvang je zodra de volledige stof bekend is en de papieren versie afgerond is.

Kan ik ook een abonnement afsluiten?

Jazeker! Met een abonnement ontvang je alle samenvattingen en Lexbooks die vallen binnen het door jou gekozen abonnement gratis thuisgestuurd. Daarnaast krijg je ook direct toegang tot alle vakken van het abonnement in onze digitale leeromgeving. Met een abonnement profiteer je van de scherpste prijs én de beste service. Heb je aan het begin van het studiejaar geen abonnement afgesloten maar wil je dat later alsnog doen? Neem dan even contact met ons op! Vaak kun je voordelig upgraden!