Tilburg University

Lawbooks is de trotse partner van Magister JFT.
#013 #Tilly

Samen halen we de tentamens.

Lawbooks werkt alweer 4 jaar samen met Magister JFT om de Tilburgse rechtenstudent te voorzien van de beste studiehulp. Door onze unieke en duurzame samenwerking met de Magister kan Lawbooks voor Tilburg University een uniek product vervaardigen en honderden studenten helpen met hun tentamens. In een zeer korte periode is Lawbooks uitgegroeid tot de best verkochte studiehulp van Kruikenstad.

Door te kiezen voor Lawbooks ga je zelfverzekerd het tentamen in. Al duizenden studenten gingen je voor! 

Kies je jaarlaag
Drag to resize

Magister JFT

Magister JFT is dé Juridische faculteitsvereniging van Tilburg Law School. Meer dan 2.500 studenten maken momenteel gebruik van de voordelen van een lidmaatschap bij Magister.

Magister JFT organiseert academische, sociale en carrière gerelateerde activiteiten, zoals de Juridische Bedrijvendagen Tilburg, de NSPW (Nationale Snelpleitwedstrijden) en een hoop interessante gastcolleges. Daarnaast organiseert Magister JFT ook veel sociale activiteiten: van maandelijkse borrels tot cantussen. ​

Wil je boeken met korting kopen? Je studie diepgaand beleven of je carrièremogelijkheden ontdekken? Word dan lid van Magister JFT!
Magister JFT
Warandelaan 2
Kamer E211/51
5037 AB Tilburg

Lawbooks
Weetjes.

De eerste stap
Wist je dat de eerste uitbreiding van Lawbooks plaatsvond door studiehulp te gaan vervaardigen voor rechten aan de TU?
Het grootste assortiment
Wist je dat Lawbooks voor de TU het grootste assortiment heeft? Wij hebben studiehulp voor alle verplichte vakken van de bachelor.
Leden krijgen korting
Ben je lid van Magister JFT? Dan heb je mazzel! Als lid van Magister ontvang je korting op de studiehulp van Lawbooks.