Radboud Universiteit Nijmegen

Lawbooks is de trotse partner van JFV Nijmegen.
#034 #NIMMA

Samen halen we de tentamens.

Lawbooks werkt al 2 jaar samen met JFV Nijmegen om de Nijmeegse rechtenstudent te voorzien van de beste studiehulp. Door onze unieke en duurzame samenwerking met JFV Nijmegen kan Lawbooks voor Radboud Universiteit Nijmegen een uniek product vervaardigen en honderden studenten helpen met hun tentamens. In een zeer korte periode is Lawbooks uitgegroeid tot de best verkochte studiehulp van Nijmegen.

Door te kiezen voor Lawbooks ga je zelfverzekerd het tentamen in. Al duizenden studenten gingen je voor! 

Kies je jaarlaag
Drag to resize

JFV Nijmegen

JFV Nijmegen is de grootste en oudste studievereniging van Nijmegen en staat bekend als een actieve en veelzijdige vereniging. Inmiddels maken al meer dan 3.000 rechtenstudenten gebruik van de vele voordelen die het JFV-lidmaatschap biedt en kent de JFV ruim 200 actieve leden.

JFV Nijmegen is opgericht op 27 februari 1927 en heeft als wapen een omhoog gericht zwaard met daaraan een weegschaal, welke symbool staat voor het recht. De kleuren van de vereniging zijn donkerblauw en bordeauxrood. Jaarlijks worden door deze actieve vereniging talloze veelzijdige activiteiten georganiseerd voor de student rechtsgeleerdheid.Al decennialang zet JFV Nijmegen zich op diverse manieren in voor de Nijmeegse rechtenstudent. Studeren is immers meer dan enkel colleges volgen en tentamens maken. Het beleven van een fantastische studententijd is minstens zo belangrijk. Daar sluit Lawbooks zich volledig bij aan.

De Rechtszaak
Montessorilaan 10
Kamer 00.115
6525 HR Nijmegen

Lawbooks
Weetjes.

Duurzame samenwerking
Wist je dat Lawbooks alweer 2 jaar samenwerkt met JFV Nijmegen?
Het grootste assortiment
Wist je dat Lawbooks voor de RU het grootste assortiment heeft? Wij hebben studiehulp voor alle verplichte vakken van de bachelor.
De goedkoopste studiehulp
Ben je lid van JFV Nijmegen? Dan heb je mazzel! Als lid krijg je een forse korting op Lawbooks in De Rechtszaak. Kom snel langs!