Universiteit Leiden

Lawbooks is de trotse partner van JFV Grotius.
#Rechten #JFV

Leiden.
Lawbooks.

Lawbooks maakt al 10 jaar het verschil voor duizenden rechtenstudenten in Nederland. Sinds onze oprichting in 2013 leggen wij ons volledig toe op de vervaardiging van premium studiehulp, exclusief voor Rechtsgeleerdheid. Daarnaast werkt Lawbooks al 2 jaar samen met faculteitsvereniging JFV Grotius om de Leidse rechtenstudent te voorzien van de beste studiehulp. Door onze unieke en duurzame samenwerking met Grotius kan Lawbooks voor Universiteit Leiden een uniek product vervaardigen en honderden Leidse studenten helpen met hun tentamens. 

Door te kiezen voor Lawbooks ga je zelfverzekerd het tentamen in. Al duizenden studenten gingen je voor! 

Kies je jaarlaag
Write your awesome label here.
#carrièretijger

Leidse Juridische Bedrijvendag


Beste student, 

Op 16 februari 2023 vindt de Leidse Juridische bedrijvendag plaats. Dit is hét recruitmentevenement voor Nederlandse rechtenstudenten, waarbij je op laagdrempelige wijze kennis kan maken en in gesprek kan komen met 17 verschillende advocatenkantoren en andere juridische instanties.

Het programma zal bestaan uit een plenair gedeelte, verscheidene workshops, een verzorgde lunch en een afsluitende borrel. Hiernaast is het mogelijk je op te geven voor individuele gesprekken met kantoorgenoten en zal er dit jaar voor het eerst een introductiecursus worden georganiseerd voor degenen nieuw zijn tot en die geïnteresseerd zijn in tips voor dit soort evenementen.

Een uitgebreid overzicht van de dagindeling vind je hier!

Ook dit jaar biedt de Leidse Juridische Bedrijvendag een brede selectie aan deelnemende bedrijven, waarmee een groot deel van de rechtsgebieden wordt gedekt. Informatie over de kantoren zijn te vinden op de website van de Leidse Juridische Bedrijvendag onder kantoorprofielen. Er zijn ook op onze instagram pagina leuke feitjes te vinden. Hiernaast raden wij aan om ook de websites van de kantoren zelf te bezoeken om een goed beeld te vormen.

De inschrijvingen zijn geopend tot en met 21 december en er is maar een beperkt aantal plekken. Wees dus niet te laat met aanmelden, want vol=vol! Schrijf je hier in!

JFV Grotius

JFV Grotius telt meer dan 8.000 leden en is daarmee zonder twijfel de grootste studievereniging voor rechtsgeleerdheid in Nederland.

JFV Grotius zet zich hard in voor de Leidse student rechtsgeleerdheid met talloze evenementen, activiteiten en faciliteiten. Of je nou een kantoorbezoek wil bijwonen, je juridische soft skills wil ontwikkelen, mee wil op een van de mooie reizen of gewoon maandelijks een goede borrel wil meemaken; JFV Grotius is een complete en veelzijdige vereniging. Daar houdt Lawbooks van. Lawbooks is trotse partner van JFV Grotius en zal met haar kwalitatief hoogstaande samenvattingen een bijdrage leveren aan een succesvolle studententijd. 
JFV Grotius
Steenschuur 25
Kamer A0.43
2311 ES Leiden

Lawbooks
Weetjes.

Digitale koploper
Wist je dat Lawbooks in Leiden extra veel aandacht besteed aan de digitale onderdelen van onze studiehulp?
Vliegende start
Wist je dat Lawbooks vanaf dag 1 een hit is op de LU? Na de introductie in 2021 is Lawbooks in rap tempo marktleider geworden.
Leden krijgen korting
Ben je lid van JFV Grotius? Dan heb je mazzel! Als lid kun je de studiehulp van Lawbooks aanschaffen met korting.