Rijksuniversiteit Groningen

Lawbooks is de trotse partner van JFV Groningen.
#grunn #JFV

Er gaat niets boven Lawbooks.

Lawbooks werkt alweer 4 jaar samen met JFV Groningen om de Groningse rechtenstudent te voorzien van de beste studiehulp. Door onze unieke en duurzame samenwerking met de JFV kan Lawbooks voor de RUG een uniek product vervaardigen en honderden studenten helpen met hun tentamens. Als lid van de JFV betaal je in de JFV Studiewinkel voor één Lawbooks samenvatting slechts €4,99!

Door te kiezen voor Lawbooks ga je zelfverzekerd het tentamen in. Al duizenden studenten gingen je voor! 

Kies je jaarlaag
Drag to resize

JFV Groningen

De Juridische Faculteitsvereniging Groningen (JFV) is met bijna 3.000 leden een van de grootste én meest professionele faculteitsverenigingen van Nederland.

Als lid van de JFV kun je meedoen met de verschillende activiteiten die de vereniging te bieden heeft en krijg je onder meer korting op je studieboeken. De JFV is de enige juridische vereniging in Groningen die activiteiten organiseert voor rechtenstudenten van alle richtingen. De JFV heeft dan ook, zowel kwalitatief als kwantitatief gezien, een groot aanbod van activiteiten en faciliteiten. Wil je meer informatie over JFV Groningen? Kijk dan snel op hun website en word lid!
JFV Studiewinkel
Uurwerkersgang 10A
9712 EJ Groningen

Lawbooks
Weetjes.

De eerste stap
Wist je dat de eerste uitbreiding van Lawbooks plaatsvond door studiehulp te gaan vervaardigen voor rechten aan de RUG?
Het grootste assortiment
Wist je dat Lawbooks voor de RUG het grootste assortiment heeft? Wij hebben studiehulp voor alle verplichte vakken van de bachelor.
De goedkoopste studiehulp
Ben je lid van JFV Groningen? Dan heb je mazzel! Als lid betaal je voor een samenvatting in de studiewinkel slechts €4,99!