De beste deal die er is

Green Abonnement Jaar 2 UU

Ontvang de rest van dit studiejaar de beste studiehulp, uitsluitend digitaal. Ga voor de verantwoorde én de voordelige keuze met BOEQ en Lawbooks.

Door een samenwerking tussen Lawbooks, al 10 jaar de best verkochte samenvatting van Nederland onder rechtenstudenten, en BOEQ, specialist in de vervaardiging van tentamengerichte studiehulp voor de UU, kunnen wij jou de beste studiehulp aanbieden. Beide bedrijven zetten zich in om één fantastisch product te creëren, waarbij je telkens het allerbeste krijgt van wat beide bedrijven te bieden hebben. Elk vak is maatwerk en wordt dit jaar door Team Lawbooks en BOEQ opnieuw geschreven en vormgegeven. Kiezen hoeft niet meer: je krijgt beide voor één prijs.
 • Premium studiehulp De beste samenvattingen, handige oefenvragen, uitlegvideo's, stappenplannen en meer.
 • Premium service Je krijgt direct toegang tot de beschikbare bestanden van alle vakken in je account. On demand studeren.
 • Verantwoorde keuze Je ontvangt alle studiehulp die je voor je tweede jaar rechten nodig hebt uitsluitend digitaal voor een gereduceerd tarief. 
Write your awesome label here.
Afbeelding is louter ter illustratie. Check hieronder wat je allemaal ontvangt.

Informatie over onze studiehulp

Lawbooks en BOEQ bieden een volledige en ongeëvenaarde studiebeleving aan, exclusief voor universitaire rechtenstudenten aan Universiteit Utrecht. Met onze studiehulp haal je alles in huis voor de optimale voorbereiding voor de tentamens. Als abonnee kun je per vak het volgende verwachten:
 • Eén samenvatting
  Een digitale samenvatting van de volledige tentamenstof. De samenvatting bevat de voorgeschreven literatuur, de extra literatuur (tijdschriftartikelen) en arrestanalyses. Onze samenvattingen worden elk jaar grondig herzien en zijn altijd up-to-date.
 • Eén Lexbook® EXCLUSIEF BIJ LAWBOOKS
  Een digitaal boekje met stappenplannen én oefenvragen. Bereid jezelf optimaal voor op het tentamen met representatieve oefenvragen, inclusief de bijbehorende antwoorden. Met de stappenplannen weet je precies welke onderdelen je op je tentamen moet benoemen om in aanmerking te komen voor de volle punten.
 • Lexclips® EXCLUSIEF BIJ LAWBOOKS
  Moeilijke leerstukken van het vak worden uitgelegd aan de hand van duidelijke video's (Lexclips). Deze Lexclips tref je per vak aan in onze digitale leeromgeving. De lengte van de video's varieert tussen de 5 minuten en 30 minuten. Kijk de video's in je eigen tijd en zo vaak je wilt! Oh ja, je kunt de Lexclips ook op 1,5x of 2x de snelheid afspelen!
 • Werkgroepantwoorden
  Nog even oefenen voor het tentamen met de werkgroepvragen? De nagekeken antwoorden op de werkgroepvragen vind je, nadat je ingelogd bent, in onze digitale leeromgeving. Deze kun je raadplegen ná de werkgroepen (we gaan niet valsspelen!). 
 • Wekelijkse studiehulp + App EXCLUSIEF BIJ LAWBOOKS
  Je kunt on demand studeren in onze digitale leeromgeving en in onze gratis app met de reeds beschikbare studiestof. 

Inhoud van het abonnement (UU Jaar 2)

Bij dit abonnement ontvang je voor alle verplichte tweedejaarsvakken aan de UU studiehulp in de vorm van samenvattingen, Lexbooks, werkgroepantwoorden en Lexclips. De studiehulp ontvang je alleen digitaal. Werp een blik op de vakken en check per vak wat je allemaal krijgt.
 • Toegang online studiehulp: Na het afsluiten van een abonnement krijg je in onze leeromgeving direct toegang tot alle vakken die vallen binnen jouw abonnement. Je kunt on demand studeren. De vakken worden gedurende de cursus wekelijks aangevuld en bijgewerkt.
onze voordelen
Drag to resize

Altijd op tijd

Na aanschaf kun je direct on demand studeren in onze digitale leeromgeving. 

Alles premium

Met een abonnement ontvang je premium studiehulp voor de scherpste prijs. Tevens profiteer je van acties en aanbiedingen die exclusief gelden voor abonnees. 

Alleen topjuristen

Onze studiehulp wordt uitsluitend geschreven door topstudenten, afgestudeerde juristen en meesters in het recht. Zo kunnen we de kwaliteit waarborgen.

Altijd up-to-date

De samenvattingen worden elk jaar grondig herzien en aangepast. Zo lees je altijd samenvattingen die up-to-date zijn en exact aansluiten bij de stof van dit studiejaar.