GOLD Pakket Jaar 1 UU

Blok 4 wordt gemakkelijk met het Gold pakket van Lawbooks & BOEQ!
Je krijgt bij dit pakket alles wat je nodig hebt voor Perspectieven op Recht & Inleiding Europees Recht.
De studiehulp én de tentamentrainingen.

Over het GOLD pakket

Bij dit pakket ontvang je alle samenvattingen en Lexbooks voor Perspectieven op Recht & Inleiding Europees Recht. Daarnaast krijg je ook direct in blok 3 een tentamentraining voor Perspectieven op Recht (gegeven door Thijs) én een tentamentraining voor Inleiding Europees Recht (gegeven door Stephanie). Dit pakket heeft een waarde van €259,80 (bij losse aanschaf van alle producten).

  • Toegang online studiehulp: Na aanschaf krijg je in onze leeromgeving direct toegang tot de studiehulp. De vakken worden gedurende de cursus wekelijks aangevuld en bijgewerkt.
  • Verzenddatum papieren boekjes: De papieren boekjes ontvang je uiterlijk twee weken voor het begin van de tentamenperiode. Maak je echter geen zorgen, je ontvangt ze meestal veel eerder.
  • Tentamentrainingen: De tentamentrainingen kun je uiterlijk één week voor het tentamen raadplegen. De eerste video's verschijnen ongeveer twee weken voor het tentamen.
onze voordelen
Drag to resize

Altijd op tijd

Na aanschaf kun je direct on demand studeren in onze digitale leeromgeving. De bijbehorende papieren boekjes ontvang je altijd ruim op tijd.

Alles premium

Met een abonnement ontvang je premium studiehulp voor de scherpste prijs. Tevens profiteer je van acties en aanbiedingen die exclusief gelden voor abonnees. 

Alleen topjuristen

Onze studiehulp wordt uitsluitend geschreven door topstudenten, afgestudeerde juristen en meesters in het recht. Zo kunnen we de kwaliteit waarborgen.

Altijd up-to-date

De samenvattingen worden elk jaar grondig herzien en aangepast. Zo lees je altijd samenvattingen die up-to-date zijn en exact aansluiten bij de stof van dit studiejaar.
#FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is (er bijzonder aan) Lawbooks?

Lawbooks is een Nederlands bedrijf, opgericht door afgestudeerde topstudenten, dat zich exclusief focust op de vervaardiging van studiehulp (samenvattingen, oefenvragen etc.). Wij zijn het enige bedrijf in Nederland dat zich uitsluitend focust op studiehulp voor Universitaire rechtenstudenten. Door deze unieke specialisatie kunnen wij de beste kwaliteit bieden voor de scherpste prijs.

Wanneer ontvang ik de studiehulp? 

Na aanschaf krijg je direct toegang tot het door jouw gekozen studiehulp. Dat betekent dat je direct on demand kunt beginnen met studeren in onze digitale leeromgeving (via de website of onze app). Het kan zijn dat bepaalde weken nog niet beschikbaar zijn. De studiehulp van deze weken wordt altijd zo snel mogelijk beschikbaar gesteld zodra de voorgeschreven stof bekend is. De papieren boekjes ontvang je zodra de volledige stof bekend is en de boekjes zijn afgerond. Je ontvangt de papieren boekjes uiterlijk twee weken voor aanvang van de tentamenperiode, maar meestal veel eerder.

Wat krijg ik bij de studiehulp?

Je krijgt bij alle vakken een papieren samenvatting van de volledige voorgeschreven tentamenstof én een papieren boekje met oefenvragen en stappenplannen (de Lexbook). Daarnaast kun je ook wekelijks studeren met Lawbooks, want je krijgt ook toegang tot de samenvattingen en de Lexbooks in onze digitale leeromgeving, zowel via de website als via onze app. Tot slot krijg je bij een aantal vakken ook Lexclips: handige uitlegvideo's van moeilijke leerstukken.

Kan ik een voorbeeld inzien?

Maar natuurlijk! Bij elk vak krijg je altijd gratis toegang tot de studiehulp van de eerste week, of je nou klant bent of niet. Wij zijn er voor alle rechtenstudenten en staan altijd klaar om je verder te helpen. Zo kun je geheel vrijblijvend kijken of Lawbooks bij je past.

Krijg ik de studiehulp ook op papier?

Ja! Als je studiehulp koopt bij Lawbooks (via een abonnement, een totaalpakket of via een losse order) ontvang je ook een fysieke, papieren samenvatting van de stof. Ook krijg je bij alle vakken een papieren Lexbook: een handig boekje met oefenvragen en stappenplannen. De papieren boekjes worden via PostNL thuisgestuurd.

Wat kost jullie studiehulp?

Voor een los vak betaal je doorgaans €24,95. Hiervoor ontvang je een papieren samenvatting, een papieren Lexbook, werkgroepantwoorden, digitaal toegang tot de stof (zo kun je wekelijks studeren) en meestal ook een aantal Lexclips. Je kunt op jaarbasis tientallen euro's besparen door een abonnement te nemen op Lawbooks.