De beste deal die er is

Abonnement Jaar 1 Vrije Universiteit

Ontvang het hele jaar door alle samenvattingen die je voor je eerste jaar rechten aan de Vrije Universiteit Amsterdam nodig hebt, digitaal en thuis op papier.

Begin het jaar goed met Lawbooks, de keuze van iedere rechtenstudent in Nederland. Al 10 jaar lang is Lawbooks zonder twijfel de best verkochte samenvatting onder universitaire rechtenstudenten in Utrecht. Ga zelfverzekerd het tentamen in en houd tijd over leuke dingen. Studeren is immers meer dan alleen met je neus in de boeken zitten.
 • Premium studiehulp De beste samenvattingen, handige oefenvragen, uitlegvideo's, stappenplannen en meer.
 • Premium service Je ontvangt direct toegang tot de digitale bestanden. Ook ontvang je als eerste de papieren boekjes thuis.
 • Géén keuzestress Je ontvangt alle studiehulp die je voor je eerste jaar rechten nodig hebt, zowel op papier als digitaal. Alles voor één vast bedrag. Géén stress. Géén verrassingen.
Afbeelding is louter ter illustratie. Check hieronder wat je allemaal ontvangt.

Informatie over onze studiehulp

Lawbooks biedt een volledige en ongeëvenaarde studiebeleving aan, exclusief voor universitaire rechtenstudenten op geselecteerde universiteiten in Nederland. Met onze studiehulp haal je alles in huis voor de optimale voorbereiding voor de tentamens. Als abonnee kun je per vak het volgende verwachten:
 • Eén samenvatting
  Een papieren samenvatting van de volledige tentamenstof. Dit boekje bevat de voorgeschreven literatuur, arrestanalyses, de extra literatuur (tijdschriftartikelen) en duidelijke voorbeelden met onze sterren Klaas & Willem in de hoofdrol. De samenvatting wordt, samen met de Lexbook, thuisgestuurd zodra deze afgerond is. Onze samenvattingen worden elk jaar grondig herzien en zijn altijd up-to-date.
 • Eén Lexbook® EXCLUSIEF BIJ LAWBOOKS
  Een papieren boekje met stappenplannen én oefenvragen. Bereid jezelf optimaal voor op het tentamen met representatieve oefenvragen, inclusief de bijbehorende antwoorden. Met de stappenplannen weet je precies welke onderdelen je op je tentamen moet benoemen om in aanmerking te komen voor de volle punten.
 • Lexclips® EXCLUSIEF BIJ LAWBOOKS
  Moeilijke leerstukken van het vak worden uitgelegd aan de hand van duidelijke video's (Lexclips). Deze Lexclips tref je per vak aan in onze digitale leeromgeving. De lengte van de video's varieert tussen de 5 minuten en 30 minuten. Kijk de video's in je eigen tijd en zo vaak je wilt! Oh ja, je kunt de Lexclips ook op 1,5x of 2x de snelheid afspelen!
 • Werkgroepantwoorden
  Nog even oefenen voor het tentamen met de werkgroepvragen? De nagekeken antwoorden op de werkgroepvragen vind je, nadat je ingelogd bent, in onze digitale leeromgeving. Deze kun je raadplegen ná de werkgroepen (we gaan niet valsspelen!). Ook kun je op onze digitale leeromgeving terecht voor werkgroepvragen van vorig jaar.
 • Wekelijkse studiehulp + App EXCLUSIEF BIJ LAWBOOKS
  Je kunt on demand studeren in onze digitale leeromgeving en in onze gratis app met de reeds beschikbare studiestof. Deze is identiek aan de papieren samenvattingen en de Lexbooks, maar dan digitaal. Dit biedt vele voordelen: je hoeft niet meer te wachten op je papieren boekjes en je hebt de studiehulp altijd bij je! De leeromgeving wordt wekelijks aangevuld tot het vak afgelopen is.

Inhoud van het abonnement (VU Jaar 1)

Bij dit abonnement ontvang je voor alle verplichte eerstejaarsvakken aan de VU studiehulp in de vorm van samenvattingen, Lexbooks, werkgroepantwoorden en Lexclips. De studiehulp ontvang je digitaal en op papier. Werp een blik op de vakken en check per vak wat je allemaal krijgt.
 • Toegang online studiehulp: Na het afsluiten van een abonnement krijg je in onze leeromgeving direct toegang tot alle vakken die vallen binnen jouw abonnement. Je kunt on demand studeren. De vakken worden gedurende de cursus wekelijks aangevuld en bijgewerkt.
 • Verzenddatum papieren boekjes: De papieren boekjes die je nodig hebt ontvang je uiterlijk twee weken voor het begin van elke tentamenperiode. Maak je echter geen zorgen, doorgaans ontvang je ze veel eerder.
 • Om ons 10-jarig bestaan te vieren krijg je alleen dit studiejaar de digitale cursus 'Juridisch Schrijven' t.w.v. €19,95 cadeau!  Hierin legt Bobby je precies uit hoe je een juridische paper (essay/werkstuk) schrijft en geeft hij je ook voorbeelden. Dit jaar gaat helemaal goed komen. Daarnaast krijg je eveneens gratis toegang tot de cursus 'Taaltoets' t.w.v. €19,95! Bereid je hiermee optimaal voor op de taaltoets van periode 1!
onze voordelen
Drag to resize

Altijd op tijd

Na aanschaf kun je direct on demand studeren in onze digitale leeromgeving. De bijbehorende papieren boekjes ontvang je altijd ruim op tijd.

Alles premium

Met een abonnement ontvang je premium studiehulp voor de scherpste prijs. Tevens profiteer je van acties en aanbiedingen die exclusief gelden voor abonnees. 

Alleen topjuristen

Onze studiehulp wordt uitsluitend geschreven door topstudenten, afgestudeerde juristen en meesters in het recht. Zo kunnen we de kwaliteit waarborgen.

Altijd up-to-date

De samenvattingen worden elk jaar grondig herzien en aangepast. Zo lees je altijd samenvattingen die up-to-date zijn en exact aansluiten bij de stof van dit studiejaar.
#FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is (er bijzonder aan) Lawbooks?

Lawbooks is een Nederlands bedrijf, opgericht door afgestudeerde topstudenten, dat zich exclusief focust op de vervaardiging van studiehulp (samenvattingen, oefenvragen etc.). Wij zijn het enige bedrijf in Nederland dat zich uitsluitend focust op studiehulp voor Universitaire rechtenstudenten. Door deze unieke specialisatie kunnen wij de beste kwaliteit bieden voor de scherpste prijs.

Wanneer ontvang ik de studiehulp? 

Na aanschaf krijg je direct toegang tot het door jouw gekozen studiehulp. Dat betekent dat je direct on demand kunt beginnen met studeren in onze digitale leeromgeving (via de website of onze app). Het kan zijn dat bepaalde weken nog niet beschikbaar zijn. De studiehulp van deze weken wordt altijd zo snel mogelijk beschikbaar gesteld zodra de voorgeschreven stof bekend is. De papieren boekjes ontvang je zodra de volledige stof bekend is en de boekjes zijn afgerond. Je ontvangt de papieren boekjes uiterlijk twee weken voor aanvang van de tentamenperiode, maar meestal veel eerder.

Wat krijg ik bij de studiehulp?

Je krijgt bij alle vakken een papieren samenvatting van de volledige voorgeschreven tentamenstof én een papieren boekje met oefenvragen en stappenplannen (de Lexbook). Daarnaast kun je ook wekelijks studeren met Lawbooks, want je krijgt ook toegang tot de samenvattingen en de Lexbooks in onze digitale leeromgeving, zowel via de website als via onze app. Tot slot krijg je bij een aantal vakken ook Lexclips: handige uitlegvideo's van moeilijke leerstukken.

Kan ik een voorbeeld inzien?

Maar natuurlijk! Bij elk vak krijg je altijd gratis toegang tot de studiehulp van de eerste week, of je nou klant bent of niet. Wij zijn er voor alle rechtenstudenten en staan altijd klaar om je verder te helpen. Zo kun je geheel vrijblijvend kijken of Lawbooks bij je past.

Krijg ik de studiehulp ook op papier?

Ja! Als je studiehulp koopt bij Lawbooks (via een abonnement, een totaalpakket of via een losse order) ontvang je ook een fysieke, papieren samenvatting van de stof. Ook krijg je bij alle vakken een papieren Lexbook: een handig boekje met oefenvragen en stappenplannen. De papieren boekjes worden via PostNL thuisgestuurd.

Wat kost jullie studiehulp?

Voor een los vak betaal je doorgaans €24,95. Hiervoor ontvang je een papieren samenvatting, een papieren Lexbook, werkgroepantwoorden, digitaal toegang tot de stof (zo kun je wekelijks studeren) en meestal ook een aantal Lexclips. Je kunt op jaarbasis tientallen euro's besparen door een abonnement te nemen op Lawbooks.
 • DIT WIL JE NIET MISSEN

Nog steeds niet overtuigd? Maak een account aan en bekijk de studiehulp van de eerste week van alle vakken helemaal GRATIS!