• Op papier én digitaal voor één prijs.
  • Gratis verzending bij elke bestelling.
  • Geschreven door de beste juristen.
  • Week 1 van elk vak is altijd gratis.
  • De beste deal van het jaar.

Upgrade naar een abonnement. Het kan nu.

Heb je nog geen abonnement afgesloten op Lawbooks, maar wil je er alsnog een hebben voor dit studiejaar? Het kan nu nog! Upgrade vandaag nog naar een abonnement en ontvang de rest van het studiejaar alle samenvattingen die je nodig hebt gratis thuis.


Kies je universiteit en bekijk de beschikbare abonnementen
Kies je universiteit en bekijk de beschikbare abonnementen 
Klaar voor het hele jaar

Het regent ECTS.
Dit jaar wordt fantastisch. 

Met een abonnement op Lawbooks ontvang je alle studiehulp die je dit jaar nodig hebt, zowel op papier als digitaal. Je hoeft zelf verder niets meer te doen (behalve je tentamens halen).
Drag to resize
Premium service voor de scherpste prijs. Goedkoper én beter wordt het niet.
Je Lawbooks worden gratis thuisgestuurd. Uiteraard zonder verzendkosten.
Je doet mee aan acties en prijsvragen die exclusief gelden voor abonnees.
Géén automatische verlenging. Je abonnement loopt af op 31 juli 2023.
FAQ

De meest gestelde vragen

Hoe werkt het met betalen?

Je betaalt nu in één keer de abonnementsprijs en je bent klaar voor de rest van het studiejaar. Betalen kan via iDeal, creditcard of via PayPal.

Zijn er verder nog bijkomende kosten?

Nee! Je betaalt alleen de abonnementsprijs! That's it! Verder regelen wij alles voor je en krijg je de rest van het studiejaar alle materialen gratis opgestuurd. Je hoeft zelf verder niets meer te betalen of te doen (behalve je tentamens halen). 

Wordt mijn abonnement automatisch verlengd?

Nee, gelukkig niet! Nadat je jouw laatste samenvattingen hebt ontvangen vervalt jouw abonnement en wordt deze niet automatisch verlengd. Wil je volgend jaar weer een abonnement? Dan moet je deze zelf weer afsluiten.

Kan ik ook later nog een abonnement op Lawbooks afsluiten?

Aan eerstejaarsstudenten wordt later in het jaar (meestal in periode/blok 2) nog één keer een kans geboden om een abonnement af te sluiten op Lawbooks. Dit abonnement noemen we 'The Upgrade'. Let wel, als je meteen aan het begin van het studiejaar een abonnement afsluit profiteer je wél meteen van de meeste korting en krijg je vaak ook nog gratis toegang tot bepaalde betaalde LexSkills. Dit is bij 'The Upgrade' vaak niet het geval.

Krijg ik de studiehulp ook op papier?

Ja! Indien je een abonnement hebt op Lawbooks, studiehulp voor losse vakken koopt of een totaalpakket aanschaft, krijg je ook een fysieke, papieren samenvatting van de stof opgestuurd (en bij sommige vakken ook een papieren Lexbook). Deze ontvang je zodra de volledige stof bekend is en de papieren versie afgerond is. Je ontvangt de bijbehorende, papieren boekjes altijd ruim voor het tentamen. Alleen bij LexSkills (onze digitale cursussen) ontvang je geen papieren boekje.

Wat krijg ik allemaal als ik abonneer?

Je ontvangt het hele jaar door alle studiehulp die je voor jouw jaar nodig hebt, zowel op papier als digitaal. De exacte samenstelling van het abonnement varieert natuurlijk wel per universiteit én jaarlaag. Selecteer hierboven het abonnement dat je wilt afsluiten voor meer informatie over de te ontvangen producten.