• Sluit voor 10-10-2022 een abonnement af, profiteer van de meeste korting en maak kans op leuke prijzen. Scroll naar beneden voor meer informatie.
Klaar voor het hele jaar

Het regent ECTS.
Dit jaar wordt fantastisch. 

Met een abonnement op Lawbooks ontvang je alle studiehulp die je dit jaar nodig hebt, zowel op papier als digitaal. Je hoeft zelf verder niets meer te doen (behalve je tentamens halen).
Drag to resize
Premium service voor de scherpste prijs. Goedkoper én beter wordt het niet.
Je Lawbooks worden gratis thuisgestuurd. Uiteraard zonder verzendkosten.
Je doet mee aan acties en prijsvragen die exclusief gelden voor abonnees.
Géén automatische verlenging. Je abonnement loopt af op 31 juli 2023.
tijd voor een feestje

10 Years of Lawbooks.
We pakken uit.

Lawbooks bestaat dit studiejaar maar liefst 10 jaar en dat is reden voor een feestje! Als je voor 10-10 een abonnement afsluit krijg je bovenop de al voordelige abonnementsprijs nog eens €10 extra korting met de volgende kortingscode:
10jaarlawbooks
Actie verloopt over:
Drag to resize

Maak kans op leuke prijzen.

Maar er is meer! Als je voor 10-10 een abonnement op Lawbooks afsluit, maak je automatisch kans op een van de prijzen die wij verloten onder onze abonnees van dit studiejaar van ons en onze partners! 
Gratis abonnement
Ontvang het bedrag van je abbo terug.
€100,-
€100,- shoptegoed bij Pockies.
Gratis Stëlz
2x 12-pack Stëlz t.w.v. €44,50. Zuipon.
Verrassing
Volgt binnenkort.
Verrassing
Volgt binnenkort.
De winnaars van de prijzen worden bekend gemaakt op 10 oktober 2022 via de mail, TikTok en Instagram.
FAQ

De meest gestelde vragen

Hoe werkt het met betalen?

Je betaalt nu in één keer de abonnementsprijs en je bent klaar voor de rest van het studiejaar. Betalen kan via iDeal, creditcard of via PayPal.

Zijn er verder nog bijkomende kosten?

Nee! Je betaalt alleen de abonnementsprijs! That's it! Verder regelen wij alles voor je en krijg je de rest van het studiejaar alle materialen gratis opgestuurd. Je hoeft zelf verder niets meer te betalen of te doen (behalve je tentamens halen). 

Wordt mijn abonnement automatisch verlengd?

Nee, gelukkig niet! Nadat je jouw laatste samenvattingen hebt ontvangen vervalt jouw abonnement en wordt deze niet automatisch verlengd. Wil je volgend jaar weer een abonnement? Dan moet je deze zelf weer afsluiten.

Kan ik ook later nog een abonnement op Lawbooks afsluiten?

Aan eerstejaarsstudenten wordt later in het jaar (meestal in periode/blok 2) nog één keer een kans geboden om een abonnement af te sluiten op Lawbooks. Dit abonnement noemen we 'The Upgrade'. Let wel, als je meteen aan het begin van het studiejaar een abonnement afsluit profiteer je wél meteen van de meeste korting en krijg je vaak ook nog gratis toegang tot bepaalde betaalde LexSkills. Dit is bij 'The Upgrade' vaak niet het geval.

Krijg ik de studiehulp ook op papier?

Ja! Indien je een abonnement hebt op Lawbooks, studiehulp voor losse vakken koopt of een totaalpakket aanschaft, krijg je ook een fysieke, papieren samenvatting van de stof opgestuurd (en bij sommige vakken ook een papieren Lexbook). Deze ontvang je zodra de volledige stof bekend is en de papieren versie afgerond is. Je ontvangt de bijbehorende, papieren boekjes altijd ruim voor het tentamen. Alleen bij LexSkills (onze digitale cursussen) ontvang je geen papieren boekje.

Wat krijg ik allemaal als ik abonneer?

Je ontvangt het hele jaar door alle studiehulp die je voor jouw jaar nodig hebt, zowel op papier als digitaal. De exacte samenstelling van het abonnement varieert natuurlijk wel per universiteit én jaarlaag. Selecteer hierboven het abonnement dat je wilt afsluiten voor meer informatie over de te ontvangen producten.